Tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa

RTS 16.01.2018 15:16
Tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa


Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu i udruženje Akademska srpska asocijacija održaće tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa (Skype) sa pripadnicima dijaspore staorosti od 7 do 30 godina.Pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, nastavlja se sa popularizacijom i daljom realizacijom onlajn nastave.

Organizatori kažu da je cilj projekta popularizacija srpskog jezika kod dijaspore preko vršnjačkog obrazovanja, odnosno držanje individualnih časova srpskog jezika preko Skajpa (Skype) omladini iz dijaspore, od strane studenata sa Departmana za srpski jezik.

Početak nastave planiran je za 22. 1. 2018, a završetak za 13. 4. 2018. godine. a nakon završetka kursa polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju kursa Filozofskog fakulteta u Nišu (sa odgovarajućim nivoom znanja).

Časovi će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta, u terminima u kojima se dogovore nastavnik i učenik.

Neophodno je da učenik ima solidan računar sa zvučnicima i kamerom i dobru internet vezu, da ima osnovno znanje srpskog i engleskog jezika i želju za učenjem.

Za više informacija možete se obratiti udruženju Akademska srpska asocijacija Grada Niša na mejl asasocijacija@gmail.com.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak