Izgoreo auto smrti: Ovo je automobil kojim je pobegao ubica Olivera Ivanovića

Kurir 16.01.2018 13:15
Izgoreo auto smrti: Ovo je automobil kojim je pobegao ubica Olivera Ivanovića


Jutros u 8:10 ispred sedišta svoje stranke, ubijen je Oliver Ivanović, predsednik Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda".Prema prvim informacijama, napadač u zimskoj jakni i sa kapuljačom na glavi čekao je Ivanovića ispred prostorija njegove stranke i upucao ga sa najmanje 5 hitaca jutros oko 8.15.

Sa druge strane, tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portal Express da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke "iz automobila u pokretu".

Portparol Kosovske poicije Besim Hoti rekao je Exprešu da se slučaj ubistva Ivanovića istražuje.

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portak Expreš da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke "iz automobila u pokretu".

Auto koji je pronađen je bez tablica, a policija ispituje da li je reč o kradenom autu i da li je ta krađa prijavljena. Nije poznato ni da li je pištolj iz kojeg je ubijen Ivanović izgoreo zajedno sa opel astrom.

Kako se pretpostavlja,ubica je dobro poznavao njegove navike pa ga je tako sačekao ovog jutra.

Ivanović je bez znakova života prevezen u bolnicu, gde su lekari sat vremena pokušavali reanimaciju.

Patrola kosovske policije nalazila se na 70 metara od ubistva, ali niko nije čuo pucnje, pa se pretpostavlja da je reč o prigušivaču.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak