Bliži se rastanak: Bašakšehir nudi 800.000 evra za Le Taleka

Blic 12.01.2018 20:58
Bliži se rastanak: Bašakšehir nudi 800.000 evra za Le Taleka


Rastanak između Crvene zvezde i Damijena le Taleka se približio. Francuski fudbaler, koji za klub iz Ljutice Bogdana igra dve godine, mogao bi da napusti crveno-bele u ovom prelaznom roku. Interesovanje za njega pokazao je i Bašakšahir, koji bi želeo da ga dovede za 800.000 evra.Le Talek je u Zvezdu došao kao dokazani vezista, ali je najbolje partije pružao tokom ove sezone, kada ga je trener Vladan Milojević koristio na poziciji centralnog defanzivnog igrača.

Igrao je zaista dobro u prethodnih šest meseci, privukao je pažnju inostarnih klubova, a najviše onih iz Turske. Prvo je interesovanje pokazao Trabzon, a sada je u prvi plan iskočio i vicešampion ove zemlje, Bašakšehir.

Čelni ljudi ovog kluba vide Le Taleka u poslednjoj liniji ekipe iz Istanbula, koji bi pokušao da nadomasti izostanak oba standardna povređena štopera. Bašakšehir je zadovoljan kako je Francuz igrao na toj poziciji u Crvenoj zvezdi i za ovog fudbalera je spreman da izdvoji 800.000 evra.

Čeka se samo da lider turske lige pošalje zvaničnu ponudu u Ljutice Bogdana, a ovo je poslednji prelazni rok u kome bi Zvezda mogla da zaradi na Le Taleku, pošto mu u junu ističe ugovor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak