Dete vam još ne pliva? Evo besplatne škole!

Mondo 12.01.2018 11:43
Dete vam još ne pliva? Evo besplatne škole!


Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda će od 15. januara do 2. februara deliti vaučere kojim se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja.Podela vaučera biće u prostorijama tog sekretarijata, u Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

Kako se ističe u saopštenju, Grad Beograd i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih projekata u oblasti sporta od 1. do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola.

Svi zainteresovani beogradski učenici od 7 do 18 godina moći će u zimskim danima svoje slobodno vreme da provedu u sportskim centrima, gde im se pruža mogućnost da nauče da klizaju ili plivaju, a onima koji su već savladali te veštine da uživaju u ovim sportovima.

Takođe, zainteresovani učenici moći će da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.

Cilj besplatnih programa je da se svoj deci, bez obzira na materijalni status, omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena sedalačkog načina života.

Želimo da deca aktivno provode slobodno vreme u društvu vršnjaka i savladaju nove veštine, saošteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Najvažnije informacije o programima mogu se naći na zvaničnom sajtu Grada Beograda, uključujući i podatake o vremenu i mestu održavanja programa, kao i kontakt telefone organizatora programa.

Preporuka je da se korisnici programa upute na ovaj sajt jer tako najbrže mogu doći do informacija koje su im neophodne.

"Pozivamo sve zainteresovane roditelje da posete sekretarijat i preuzmu vaučer za svoju decu. Po preuzimanju vaučera dužni su da se pre početka programa prijave klubu koji će ih evidentirati, rasporediti u odgovarajuću grupu i tako će dobiti za školu plivanja", saopštavaju iz Sekretarijata za sport i omladinu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak