Potresna ispovest sina: Unakazili mi oca zbog 300 evra, nisam ga prepoznao u bolnici

Novosti 11.01.2018 22:52
Potresna ispovest sina: Unakazili mi oca zbog 300 evra, nisam ga prepoznao u bolnici


Sin Bobana Babića koji je na Božić brutalno pretučen u centru Iriga: Čovek tako ne bi tukao ni životinjuSVOG rođenog oca nisam prepoznao u bolnici. Lice mu je bilo potpuno izobličeno od batina. Normalan čovek onako ne bi izudarao ni životinju.

Ovo za "Novosti" kaže sedamnaestogodišnji D. B., sin Bobana Babića koji je teško povređen u tuči u centru Iriga, tri sata iza ponoći na Božić. Kritično je i Kemal Dervišaj koga je, navodno, Boban u samoodbrani izbo nožem. Lekari u Urgentnom centru u Novom Sadu se i dalje obojici bore za život.

O motivima ovog krvavog događaja samo se spekuliše, od toga da je do njega došlo zbog neračišćenih dugova, do vređanja u alkoholisanom stanju. Tri dana posle tuče u centru Iriga ispred raznih lokala i dalje su vidljivi tragovi krvi.

Očevici kažu da su četiri osobe iz Vrdnika nasrnule na Bobana, koji je zatim izvadio nož i sa više uboda ranio Kemala, te da su tek onda Vrdničani nastavili još jače da ga udaraju, sve dok nije počeo krv da pljuje.

- Koga god sam pitao, niko ništa ne zna ili ne žele da mi kažu, od policije do onih koji su se tamo zatekli kad se sve dešavalo. Moj otac na glavi ima nekoliko hematoma, a po licu su mu sve ostale šare od njihove obuće, kako su ga udarali po licu. Skinuli su ga sa aparata, diše svojim plućima, ali je i dalje u besvesnom stanju - priča D. B., Bobanov sin, koji je i u sredu posetio oca.

Naš sagovornik misli da bi motiv napada moglo da bude uterivanje duga. Prema njegovim rečima, Boban je odvezao auto na popravku kod jednog limara u Vrdnik, i taj posao su pogodili za 1.000 evra.

- Lično sam mu ja odneo u radnju 700 evra, i ostalo je još 300 da mu se isplati. Tata se 30. decembra vratio iz Austrije gde radi i ne verujem da nije imao novac da mu da. Od kafedžija gde je te noći bio čuo sam da je pio "koka-kolu", što znači da nije bio u alkoholisanom stanju, mada ne krijem da voli i da popije - ispričao nam je ovaj sedamanestogodišnjak.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak