Pomirenje zbog operacije: Goga Sekulić se vratila suprugu

Press 11.01.2018 19:39
Pomirenje zbog operacije: Goga Sekulić se vratila suprugu


Goga Sekulić vratila se 15 godina mlađem suprugu Urošu Domanoviću. Kako Kurir saznaje, kad je pevačica 1. januara čula da sportista hitno mora na operaciju kolena, bez razmišljanja je zapucala u Cirih i sve mu oprostila.



Svetski vicešampion u brazilskom džiju-džicu na treningu je teže povredio nogu, zbog čega mesec dana nije izlazio iz stana. Međutim, nakon što ga je Sekulićeva napustila i otišla za Beograd, njemu se pogoršalo zdravstveno stanje.

- Oni su sve vreme bili u kontaku iako nisu bili zajedno. Uroš nije toliko želeo da opterećuje Gogu svojim problemima, već je ona to saznala od svoje rođene sestre. Tek što je primila vest, pevačica je u sekundi zaboravila na krizu u braku i otišla kod svog supruga i pala mu u zagrljaj - otkriva naš izvor.

Goga i Uroš nijednom nisu pokrenuli temu raskida jer im je trenutno prioritet da se Uroš ponovo vrati u top-formu.

- Pevačica brine o mužu kao nikad dosad, pogotovo dok je ležao u bolnici. Pored toga što se se prvih dana nije razdvajala od njega, ona ga je hranila, mazila, pazila, išla u nabavku, a čak je i otkazala neka gostovanja kako bi bila pored njega. Očigledno je i Uroš shvatio da je preterao kada je prigovarao Gogi za posao - kaže naš izvor.

Pozvali smo Gogu, ali ona nije htela ništa da komentariše.

- U Cirihu sam. Nemam vremena sad za razgovor - kratko je poručila Sekulićeva.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak