Razveli se Darko Lazić i Ana Sević

SvetPlus 10.01.2018 23:10
Razveli se Darko Lazić i Ana Sević


Nakon video snimka koji je šokirao javnost, a na kome se vidi kako Darko šmrče beli prah, stigla je vest da se on razveo od svoje supruge Ane Sević sa kojom je u predhodnom periodu imao velikih problema.Ono o čemu se dugo šuškalo među estradnjacima sada je potvrđeno! Naime, godinama se po gradskim kuloarima čuje da je pevač Darko Lazić jedan od konzumenata nedozvoljenih supstanci, a fotografije i video-snimci koji to potvrđuju isplivali su u javnost. Folker u društvu prijatelja pre jednog nastupa ušmrkava kokain, da bi ga kasnije utrljavao u desni.

Nakon video snimka koji je šokirao javnost, stigla je vest da se on razveo od svoje supruge Ane Sević sa kojom je u predhodnom periodu imao velikih problema.

Naime, njih dvoje su razvedeni već dva meseca, a prema pisanju medija, krili su ovu informaciju jer nisu hteli da se njihova rodbina previše uzbuđuje

Stvari u njihovom braku već duže vreme ne funkionišu kako bi trebalo i nije u pitanju treća osoba kako se spekulisalo. Dogovorili su se za sporazumni razvod, ostaće prijatelji, a kako u njihovom braku nikada nije bilo ružnih reči, neće ih biti ni nakon razlaza.

 Ana i Darko za sada ne žele javno da govore ali sporni snimak koji se pojavio u javnosti, nije uticao na to da se Ana na bilo koji način odrekne Darka jer je snimak nastao još pre nego što su oni započeli vezu. Veoma je moguće, da će ono što stoji iza snimka tek šokirati javnost jer se već sada pominju ucene, pretnje i finansijske malverzacije kojima su oni bili ozloženi godinama.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak