Opel grandlenda X: Terenci za sve prilike

Novosti 10.01.2018 21:57
Opel grandlenda X: Terenci za sve prilike


SUV vozilo modernog doba mora da bude sposobno da odgovori na višestruke zahteve vlasnika. Da bude dovoljno elegantno da ga, na primer, "odvede" u pozorište, ali i da, kada zatreba, bez problema "prenese" do željenog cilja i kroz staze i bogaze."Opel" je u najbrže rastući segment vozila na tržištu "u vatru" poslao dva svoja terenca - "grandlend X" i "kroslend X". Kompanija "Autopromet" d.o.o. iz Beograda, ovlašćeni prodajno-servisni centar "Opela", dobila ih je, a specijalizovani novinari iz Srbije su imali prve test vožnje na njima.

Novi "kroslend X" se izdvaja praktičnošću i sportskom elegancijom. Najveći aduti modela su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedište. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u "Opelovu" lepezu vozila iz B-segmenta.

Pored ovih osobina, pruža i potpunu povezanost sa "pametnim telefonima", zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu. Na dugoj listi opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove, poput "hed-ap" displeja, nalaze se i upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramska kamera za gledanje unazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za "mrtav ugao". Početna cena za ovaj model u Srbiji iznosije 13.760 evra.

"Opel grandlend X" privlači pažnju oštrim linijama, muskularnom siluetom i sportskim izgledom. Kao najmlađi, ali i najveći član "Opelove" X-porodice, ovaj kompaktni SUV biće novi konkurent u C-SUV segmentu, koji u protekloj deceniji iz godine u godinu ima sve veći rast. Početna cena za ovaj model u Srbiji je 18.900 evra.

PODACI

* 180 stepeni ima panoramna kamera
* 18.900 evra košta "grendlend H"
* 13.760 evra košta "kroslend H"


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak