Ana Nikolić: Moja nova ljubav će sve da iznenadi

Svet 10.01.2018 18:57
Ana Nikolić: Moja nova ljubav će sve da iznenadi


Uprkos emotivnoj krizi zbog razvoda braka, Ana Nikolić želi da se vrati na scenu, pa je u novogodišnjoj noći nastupala i u Metropolu i u klubu Kasina, tačnije smenjivala se tokom noći sa Jelenom Rozgom.Zbog čega ste se ti i Rasta razveli? Koji je pravi razlog?

“Nikada nisam komentarisala moj privatni život.”

Da li ti je smetalo to što se on nije odrekao svojih poroka nego je često kačio fotografije kako puši marihuanu?

“Uz moje ime kačili su razne afere, a ja sam ostala nema. Tako će ostati i ovog puta.”

Da li si nekad pomislila da ste ti i on prenaglili sa odlukom i da je vaš brak zapravo mogao da uspe?

“Nikada nisam pričala o svom braku, čak sam se i tajno udala. Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod. Nisam vas zvala na venčanje, ne želim sa vama da delim ni svoju privatnost. Jedino što mogu da kažem jeste da je Stefan divan otac. Privržen je Tari, ona ga obožava, i to je meni najvažnije.”

Jel rano da sebi u novoj godini poželiš i novu ljubav?

“Uvek sam umela da iznenadim i nikada nisam bila predvidiva.”

Na koga Tara liči, na Rastu ili na tebe?

“Kada se rodila, Tara je bila Stefanov klon, međutim iz dana u dan sve više liči na mene. Kažu da ima moje oči. Ona je devojčica, pa bih volela da fizički podseća na mamu, ali da karakterom bude na tatu. Tara je jedna divna beba, kao ona deca sa reklama. Stalno je nasmejana, vesela… Uživa dok je presvlačim, sređujem, dok je gnjavim. Svi kažu da nisam zaslužila toliko dobro dete jer sam puna energije i lako bih izašla na kraj i sa nekim malim đavolkom. Ali ja se ne bunim. Uživam u našem miru.”

Jel joj pevaš svoje pesme?

“Svojoj ćerki ne puštam nikada moje pesme, niti joj pevam. Kada razmislim zbog čega je to tako, shvatim da ja u stvari imam tremu pred njom.”

Jel te plaši odgovornost materinstva?

“Kada žena postane majka, nešto se odjednom promeni u njoj… Ja, koja se nikada nisam plašila ničega, sada strepim i pitam se da li ću svoju devojčicu moći da zaštitim od svih lošim stvari na ovom svetu, hoću li je sakriti od bola, poštedeti patnje. Verujem da svaka žena dok drži bebu oseća to isto i najteže pada spoznaja da ipak nećemo moći dete da zaštitimo od svega jer život nekada mora i da boli.”

Koliko si smršala?

“Smršala sam više od 20 kilograma i tu ne planiram da stanem, treniram, zdravo se hranim, tako da ću za Novu godinu biti prava mačka.”

Da li ti Rasta pomaže?

“Stefan mi pruža apsolutnu podršku. On je najbolji tata na svetu, uvek je tu uz Taru i ona ga obožava, baš kao i on nju. Ta ljubav između ćerke i oca je magična.”

Jel ti on pomaže i oko albuma?

“Nekoliko pesama za novi album već sam izabrala. Većinu je radio Rasta jer je na mom prethodnom albumu pokazao da ume savršeno da napravi hit. Ljudi vole taj ritam, on ume da oseti puls publike i verujem da ćemo od proleća svi igrati u istom ritmu. Ako napiše neku deonicu za sebe, što da ne, ukrstićemo ponovo glasove.”

Pratiš li Zvezde Granda? Da si deo žirija, da li bi i ti možda kao Karleuša komentarisala takmičare i vređala im stajling i kilažu zbog gledanosti?

“Tara je subotom uveče, u vreme kada idu Zvezde Granda, toliko hiperaktivna da ja, iako želim, ne stignem uvek da ispratim sve što se dešava u emisiji. Videli ste u šouu Ja imam talenat šta bih ja radila i kako bih ocenivala takmičare.”

Sa kim si dobra na estradi?

“Ne podležem estradnim spletkama i ogovaranjima. Ni sa jednim kolegom nisam u ratu, ali malo je i onih kod kojih idem na slave, rođendane.”

Zašto?

“Ne postoji konkretan razlog, kao što rekoh, sa mnogim ljudima sam u fantastičnim odnosima. Mislim da je predrasuda da nema prijateljstava na estradi, pa pogledajte samo koliko njih se okumilo i koliko njih se godinama druži.”

Ali Ceca je bila uz tebe?

“Posebna energije postoji između mene i nje. Uvek se isplačemo od smeha kada se sretnemo, provedemo vreme u divnim razgovorima, zbijamo šale. Čestitala mi je prva Tarino rođenje, ali bila je uz mene i kada mi je bilo najteže. Pošalje poruku, ohrabri, da savet. Prijatelji se u nevolji poznaju.”

Da li ćeš forsirati da se tvoje dete druži sa, recimo, Sekinim?

“Sretnem Seku kod našeg druga Laze šminkera, lepo se pozdravimo i ispričamo. Ako Tara bude želela da se druži sa Jakovom, to će biti lepo, ali ja nisam ta koja će njoj birati društvo. Ni meni niko nije određivao sa kim ću se družiti, a sa kime neću. Ne bih imala problem da se druži sa bilo čijim detetom, ali nikada joj ne bih ni nametala da provodi vreme sa nekim samo zato što sam ja dobra sa roditeljima te devojčice ili dečaka.”

Severina ti lajkuje slike na instagramu a ne prati te, a ti nju ipak pratiš?

“Severina i ja smo u zaista u sjajnim odnosima i naše prijateljstvo nije lažno. Ona je fantastična žena.”

Za koje pare bi ušla u Zadrugu?

“Pa ja sam već bila u rijalitiju, zar se ne sećate, i pobegla sam sa Farme brže nego što sam tamo došla… Nema tih para, moj život je i ovako rijaliti. Vaši aparati su 24 sata uključeni ispred moje kuće, i samo čekate da napravim neki pogrešan korak. Pratite me u stopu, a čak mi niste ni uplatili honorar.”

Izjavila si da ti se sviđa pesma “Limunada”, pa da li bi snimila duet sa Eminom Jahović pošto se priča da niste u dobrim odnosima?

“Ne znam zašto svi vole da me pitaju da li bih snimila duet sa ovim ili onim. Sa kim bih to uradila, zavisi isključivo od pesme koju želim da snimim. Ja ni sa jednim kolegom nisam u svađi, tako da bih bila otvorena za svaku saradnju za koju verujem da će biti kvalitetna i uspešna.”

Šta ćeš ako tvoje dete sutra poželi da bude pevačica?

“Podržala bih svoje dete u svakoj životnoj odluci kojom sebi ne bi nanela štetu i bol. Biću uvek uz nju. Meni se, dok je posmatram ovako malu, čini da će ipak biti glumica, ali ako poželi da krene mojim stopama, zamoliću je da snimimo duet.”


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak