Šmrče, bije i pije: Ovo su svi skandali Darka Lazića

Kurir 09.01.2018 21:09
Šmrče, bije i pije: Ovo su svi skandali Darka Lazića


Darko Lazić koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", šokirao je javnost kada je snimak na kom se vidi kako beli prah uvlači u nozdrve a potom ga utrljava u desni, ekskluzivno objavio Kurir. Međutim, to je samo jedan od niza njegovih skandala.Lista skandala koji su dospeli u javnost je vrlo dugačka.

Među prvim skandalima bio je haos koji je pevač 2015. godine napravio u svom rodnom selu, Brestaču. 

Naime, on se pobio na proslavi lokalnog fudbalskog kluba. U jednom trenutku, kako su svedoci rekli, Darko je počeo da razbija flaše o zid sa bratom što je izazvalo fizički sukob koji se završio polomljenim inventarom, a napravljena je šteta u visini od oko 100.000 dinara. 

Darko je ovo demantovao uz napomenu da mu "smeštaju ljudi koji su ljubomorni na njegov uspeh", ali iz opštine Pećinci su rekli da je do incidenta došlo.

Prethodne godine, Darko i njegova supruga Ana Sević našli su se u centru bračne afere. Mnogi su pričali da je Ana varala Darka sa Acom Lukasom, i da se svakodnevno svađaju, ali njih dvoje su ipak uspeli da zadrže svoj brak.

Pre nekoliko meseci, na društvenim mrežama je osvanuo video snimak na kom se vidi kako se Darko ljubi sa mškarcem u usta. Pevač tvrdi da je to posledica ogromnog pijanstva i da se sve iz sprdnje dogodilo.

Međutim, to nije sve. Darko je nedavno pevao na svadbi, ali ga je mladoženja izbacio jer, kako tvrdi, nije se ponašao profesionalno. Darko je prvo nestao na nekoliko sati, pojavio se pijan, mumlao reči pesama i na kraju, domaćin je morao da preuzme oštre mere, te da pevača izbaci sa svog veselja.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak