Skandalozno ponašanje zvezde Granda: Darko Lazić uhvaćen kako šmrče

Kurir 09.01.2018 12:14
Skandalozno ponašanje zvezde Granda: Darko Lazić uhvaćen kako šmrče


Iako se o tome godinama pričalo u estradnim krigovima, sada je stigao dokaz. Zvezda „Granda“ Darko Lazić snimljen je kako šmrčeDarko Lazić “uhvaćen” je kako navodno šmrče beli prah, prenosi Kurir. Ovi navodi dokumentovani su fotografijama, skinutim sa snimka kamere koja je sve to !zabeležila.

Snimak koji je napravljen mobilnim telefonom, a u čiji je posed došla redakcija Kurira, nastao je nedavno, pred jedan njegov nastup. Na njemu se vidi kako pevač, koji je u društvu nekoliko prijatelja, najpre rukom po stolu deli beli prah, a zatim uvlači u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni.

- Darko je došao na tezgu sat vremena pre nego što je trebalo da izađe pred publiku i bio je odlično raspoložen. Neki momci su ga uveli u posebnu prostoriju, gde je na stolu već stajao beli prah razvučen u crtu. Bez ikakvog straha da će ga neko snimiti, pevač je povukao jednu crtu, a zatim tim prahom namazao desni. Sve to su posmatrali momci koji su bili sa njim, bez ikakve negativne reakcije. Štaviše, motivisali su ga da nastavi dalje. U jednom momentu na licu Darkovog prijatelja video se i osmeh - priča naš izvor blizak Laziću.

On kaže da je u poslednje vreme zabrinut za pevačevo zdravstveno stanje.

- Darko ugrožava sebe. Ako ovako nastavi, može ozbiljno da naruši zdravlje. To što radi nije u redu. Svi su zabrinuti za njega. Prijatelji mu stalno govore da promeni način života, ali ne vredi. Nadam se da će ga ovaj video dozvati pameti i da će shvatiti da je porodica jedina prava vrednost i da po svaku cenu treba da se izbori sa problemom koji ima - priča on.

Naš sagovornik je uveren da Darkova supruga Ana Sević ne zna za ovaj video.

- Nisam siguran da Ana zna da postoji ovaj snimak. Ona je privržena ćerki Loreni i sve vreme provodi sa njom budući da je pevač non-stop zauzet brojnim tezgama koje ima svuda po svetu. Verujte da se njih dvoje retko i viđaju - završava naš sagovornik.

Skandalozni snimak će u toku sutrašnjeg dana biti dostupan javnosti u celosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak