Đilas: Promenio bih rad Bus plusa, komunalaca...

Mondo 09.01.2018 10:36
Đilas: Promenio bih rad Bus plusa, komunalaca...


Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da se zalaže da opozicija na martovske izbore u glavnom gradu izađe na jednoj listi i da predstavnik te liste ne mora da bude on, već onaj koji ima najveću podršku Beograđana."Da li imamo iste stavove o svim najvažnijim gradskim temama? Da. Da li su oni suprotni stavovima SNS-a? Da. Pa zašto onda građanima ne damo mogućnost da glasaju za jednu listu", rekao je Đilas za list "Blic."

Đilas je predložio da ukoliko je on problem za ujedinjenje opozicije, da se uradi istraživanje javnog mnenja koje bi izmerilo podršku građana.

"Ajde da napravimo istraživanje da izmerimo mene i sve ostale kandidate. Javno se obavežemo da ćemo svi podržati onoga ko ima najveću podršku Beograđana i idemo na izbore sa jednom listom", poručio je on.

Komentarišući svoj rad kao gradonačelnika Beograda, Đilas je kazao da bi mnogo toga promenio, od boljeg uvođenja "Bus plus" sistema preko odbijanja kocepta komunalne policije, a posebno način na koji se bavio kulturom.

"Nadam se da ću imati šansu da grešku ispravim", kazao je on.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak