Sin Lepe Brene o otmici: Mislio sam da su mi to zadnji dani u životu

Telegraf 05.01.2018 20:54
Sin Lepe Brene o otmici: Mislio sam da su mi to zadnji dani u životu


Stefan Živojinović (25), sin pevačice Lepe Brene (57), prisetio se traume kada je kao osmogodišnjak 2000. godine bio otet u blizini obiteljske kuće u Beogradu.Stefan, koji ne voli da priča o ovom traumatičnom iskustvu, otkrio kako se osećao kada je otet.

– Osećao sam neopisiv strah. Mislio sam da će mi to biti poslednji dani u životu. Iako sam bio dete, bio sam svestan opasnosti. Tu si gde si, ne znaš šta će biti s tobom. U jednom trenutku sam se pomirio sa situacijom jer sam znao da ne mogu ništa da uradim – rekao je Stefan za srpski Telegraf. Dodao je kako se sada ozbiljno posvetio muzici i žele da ga ljudi pamte po glasu i pesmama, a ne samo po otmici.

– Iz tog strašnog iskustva sam izvukao najlepšu stvar. Naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji – rekao je pevač. Sada tvrdi kako je pobedio traume, ali i dalje ‘u dubini duše’ oseća strah.

Stefan je početkom 2017. odlučio da se ‘baci’ u muzičke vode pod okriljem majčine izdavačke kuće. Roditelji i brat Viktor su ga maksimalno podržali u tome, a njegov prvi singl zove se ‘Druga liga’.

– Moj je život, izuzev otmice, uglavnom bio med i mleko. Nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Nisam ukrao! Jednog dana ću sve ispričati u detalje, kad stvorim svoje ime, a ne da se ovo tumači kao pokušaj marketinga – rekao je pevačSin Lepe Brene o otmici: Mislio sam da su mi to zadnji dani u životu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak