Kaja otvorila dušu: Preplakala sam 2017.

Blic 02.01.2018 20:25
Kaja otvorila dušu: Preplakala sam 2017.


Katarina Ostojić Kaja bila je na naslovnicama mnogih magazina u godini koja je na izmaku, uglavnom zbog insinuacija da u braku sa Džuniorom Džekom ima problema. U redovima koji slede, ona otkriva šta je zapravo istina od svega toga, da li želi drugo dete i čime je ćerka raduje.Ipak, da krenemo od početka. Šuškanja da ju je Džunior prevario, te da je ona njemu vratila istom merom, samo su neka od gradskih šuškanja kada je njen brak u pitanju. A Kaja diplomatski odgovara.

- Prošla godina je za mene bila dobra u svakom smislu te reči. Te situacije gde su svašta pisali i pričali o meni normalna su stvar u mom životu, sastavni su deo mog života i posla već godinama. Bitno je da se sve dobro završilo, kao i uvek do sada. Svakako, u sledećoj godini priželjkujem što manje takvih scenarija, ali ako bude takvih afera, preživeću, kao što sam sve do sada - kaže ona.

Kada sve sumiraš, kakva je za Kaju Ostojić bila 2017. godina?

- Iskreno, bila mi je odlična. Sve i svašta mi se dešavalo na poslovnom planu, pesme “Ona nekad”, “Ljubav preko Interneta”, ali u 2018. godini očekujem pesmu moje karijere, koja će se zvati “Moj grad”. Za nju svim srcem želim da bude moja biografska i najveći hit u mojoj karijeri.


Kaja otvorila dušu: Preplakala sam 2017.

Da li je bilo loših trenutaka?

- Imala sam loš period u ovoj godini koji je trajao nekoliko meseci, gde mi se desilo da sam u tri meseca danima plakala. Ne znam kako to da nazovem. U životu generalno imam takve rolerkostere: jedan jako dobar, pa jako loš period, i tako u krug. Žena sam ekstrema, nema kod mene sredine već dobro ili loše. Ali eto, zalomilo mi se da u ovoj godini preplačem dosta dana.

Zbog čega si plakala?

- Obično plačem kada mi nešto ne ide od ruke. U tom trenutku, kada sam htela da mi se dese neke lepe stvari i planirala ih, ništa nije bilo tako. Zaređalo se mnogo takvih dešavanja, jedno za drugim, i osetila sam nemoć. Nisam više znala na koju ću stranu i kako da rešim problem.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak