Šutanovac: Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije

Beta 02.01.2018 18:09
Šutanovac: Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije


Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je večeras da su DS i Nova stranka ozvaničile jednu "socijaldemokratsku, gradjansku kolonu", a da su Pokret slobodnih gradjana, Dragan Djilas i Narodna stranka "desna, narodna kolona".Šutanovac je za TV N1 kazao da opozicija nije bila ujedinjena od samog početka, ali da veruje da će dve kolone centar levo DS i Nova stranka i centar desno PSG i Djilas imati više glasova od vladajuće koalicije.

"Mi smo u obavezi da nakon izbora udružimo svoje mandate i pobedimo SNS", rekao je Šutanovac i naveo da sigurno ima ljudi koji bi glasali za DS, a ne bi za Narodnu stranku ili obrnuto.

Šutanovac je kazao da će kolona koju predvodi DS biti impozantna i da su u nju dobrodošle sve socijaldemokratske stranke, navodeći da DS ni sa kim ko je u vlasti neće praviti koaliciju.

Lider demokrata rekao je da je Beograd spreman za promene, jer se nalazi u kolapsu urbanisitčkom haosu i saobraćajnom kolapsu, navodeći da je od grada kulture postao grad primitivizma i estrade.

Šutanovac je kazao da BusPlus mora da se promeni i da je gubitak koji ima Gradsko-saobraćajno preduzeće potpuno nerealan.

On je dodao da se DS konsolidovala i da je bila u propadanju od 2012. do 2016. godine.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak