Merijem Uzerli i dalje muči muku: Glumica koju Srbija obožava i dalje ima ogromne probleme

Kurir 01.01.2018 13:27
Merijem Uzerli i dalje muči muku: Glumica koju Srbija obožava i dalje ima ogromne probleme


Nju je volela skoro cela Srbija, s obzirom na to da je uloga koju je igrala osvojila srca ovdašnje publike. Prelepa glumica nije imala baš tako lagodan život, pogotovo onaj ljubavni sa kojim Merijem Uzerli i dalje muči muku.Dama koja je postala poznata po ulozi sulatnije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" nikako da pronađe svoju srodnu dušu i taj problem otvoreno deli sa javnosti. Mislila je da je naišla na pravog kada je započela vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom.

Onda je ostala trudna, a on ju je terao da abortira jer bi mu to bilo treće dete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila devojčicu Laru. Nakon toga je uplovila u dve veze. Jedna je ozvaničena veridbom, ali je pukla, a sledeća je trajala samo dva meseca.

Merijem i dalje ima velike probleme u ljubavi, ali njena najveća sreća je upravo ćerka Lara. Život ove 35-ogodišnje umetnice je i te kako čudan. Šta je sve prošla poslednjih godina i zbog toga psihički bila prilično labilna. 

Sa 19 godina je bičevana i to zato što je prošetala polugola Dubajiem u kojem je takav čin bio zabranjen.

"Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam verovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smejao mi se u lice. To me je dovelo do ludila", ispričala je svojevremeno Merijem koju danas mnogi možda i ne bi prepoznali jer ima plavu kosu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak