Evo i nje: U Zadrugu stigla i Anabela pa OPLELA po Kiji

Blic 01.01.2018 11:23
Evo i nje: U Zadrugu stigla i Anabela pa OPLELA po Kiji


Nakon oca Slobe Radanovića i majke Kije Kockar, u Zadrugu je ušla i Anabela i pred učesnicima odlučila da kaže šta joj je na pameti.Kija je bila zbunjena kada je videla popularnu pevačicu, a onda se Anabela odmah odvojila sa strane i pozvala Lunu i Slobu. Ćerki je savetovala da se mane prijateljstva sa Kijom jer joj to ništa dobro neće doneti.

- Nije iskrena, ne ide nikako... Tata ti je nasekrian, baka ludi. Ne ide nikako. Samo kurtoazija, fino, kulturno, vaspitano. Nikakov druženje. Njeno ponašanje je prešlo sve granice. Nemoj da se osećaš da si dužna nista. Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ovo je totalno neiskreno - savetovala ju je Anabela.

Kiju je nazvala i voajerom, aludirajući na to da samo prati dešavanja želeći da bude u toku i postane bliska sa Lunom. Anabela je napomenula i da Luna ima punu podršku porodice, a najviše pozdrava joj šalje i Anabelin suprug Andrej.

Pre nje su na imanje ušli i Slobin otac i Kijina majka i nastao je pravi haos. Otac poznatog pevača nije ostao dužan Kiji pa joj je pošteno odbrusio pred milionima gledalaca.

On je ušao u kuću, došao da se pozdravi sa sinom i kaže mu nekoliko reči, a kada je Kija prišla da se pozdravi, on ju je ispsovao:

- Mr* u p***u ma*erinu - rekao je on.

Kija je ostala zatečena i nije mogla da veruje šta je čula, te se samo uvređeno povukla.

- Tata, trebalo je da se javiš Kristini - rekao je Sloba.

- Neću, nema šanse - ostao je pri svome Dušan.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak