Horoskop: PRAVA novogodišnja odluka za svaki znak

Mondo 01.01.2018 20:12
Horoskop: PRAVA novogodišnja odluka za svaki znak


Evo na kojim će poljima "zvezde biti na vašoj strani" 2018. godine. Iskoristite to na najbolji način, neka ovo bude vaša godina!Novogodišnje odluke su sjajan koncept. U teoriji, nateraju vas da malo "pretresete" svoju životnu situaciju, ne biste li videli gde ima mesta za napredak. Ali u praksi... mogu da budu i izvor stresa. Prvo, dok smislite šta biste želeli da promenite kod sebe u godini koja dolazi... a onda tek kreće "mučenje"... da se naterate da to zaista i izvedete.

Ali, evo, da vam malo olakšamo... Stiže mali "vodič", direktno od Univerzuma. Šalu na stranu, astrolozi kažu da uspeh u nameri da svoju novogodišnju odluku sprovedete u delo najviše zavisi od toga u kom se polju, za vaš znak konkretno, nalazi Saturn, "planeta odluka, odlučnosti i namera".

Možete, naravno, da donesete novogodišnju odluku kakvu vam drago, ali, za ove konkretno je, u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka, najveća verovatnoća da ćete uspeti da ih sprovedete u delo.

OVAN

Odluka: Unapređenje ili promena posla

Ova godina za vas će biti godina karijere. Tražite posao za koji ćete moći da kažete (iskreno) da ga volite, i - dobićete ga. Ali, moraćete malo da se potrudite prvo. Dakle, počnite da koristite svoju "mrežu" poznanika i prijatelja, raspitujte se i redovno pratite konkurse. Bićete iznenađeni kuda će vas to odvesti.

BIK

Odluka: Naučiti novu veštinu

Saturn je ove godine za vaš znak u sektoru koji predstavlja obrazovanje. Naravno, možete da počnete da sprovodite u delo onaj plan o učenju novog jezika, završavanju fakulteta i konačnom uzimanju te diplome, ali možete da probate i nešto sasvim drugačije, kurs joge, ili časove gitare recimo. Ovo važi i za putovanja, pa ako ste oduvek maštali o tom putu na Puket... ove godine imate prilične šanse da to i izvedete.

BLIZANCI

Odluka: Iskoristiti novac tako da vas zbliži sa onima koje volite

Ova godina će vam proteći u različitim dogovorima koji će biti višestruko korisni. Bilo da je u pitanju dogovor sa prijateljima o zajedničkom organizovanju letovanja, ili onaj sa osobom koju volite o štednji za kola koja su vam neophodna, zbližiće vas sa ljudima do kojih vam je stalo. Ove godine, neka vaši finansijski planovi budu usmereni ka tome.

RAK

Odluka: Osnažiti veze

Godina pred nama za vas će biti godina u kojoj će se sve "vrteti" oko osobe sa kojom zaista želite da budete. Ako niste u vezi, počećete da se "otvarate" za mogućnost da u vaš život uđe neko ko je vas je stvarno vredan. A ako ste zauzeti, radićete na tome da od veze u kojoj ste "napravite" vezu vaših snova. Ako se stvari ne budu razvijale kako ste zamislili, imaćete snage da "presečete" jer - više nećete imati vremena za partera kojem niste na prvom mestu, na isti način na koji je ta osoba vama prioritet.

LAV

Odluka: Zdravlje na prvom mestu

Saturn je ove godine u kući koja predstavlja zdravlje, tako da bi ove godine trebalo da se potrudite da budete "najbolja verzija sebe". Iskoristite sve prilike koje vam se ukažu da vežbate, da živite zdravo i uradite nešto dobro za sebe. Počnite da se hranite zdravije, tako da telu pružite sve što mu je neophodno. I ne zaboravite tokom tog procesa svoje mentalno zdravlje: obavezno nađite način da se efikasno oslobodite stresa.

DEVICA

Odluka: Novi hobi

Vreme je da nađete nešto čemu ćete se posvetiti van posla, i da zaista počnete time da se bavite. Izvadite stare četkice i boje, glinu, fotoaparat od kojeg se nekad niste razdvajali, krojačke makaze... Šta god da je ono što vas čini srećnim. To će vam ove godine biti izvor neslućenog zadovoljstva.

VAGA

Odluka: Obnavljanje porodičnih veza

Saturn je ove godine u četvrtoj kući, kući doma i porodice, i sve što ćete želeti biće da na jednom mestu okupite one koje volite, i da svoj dom učinite što prijatnijim. Nađite vremena da pretresete ormare, poklonite u dobrotvorne svrhe stvari koje više ne koristite, a onda... nadjite način da prostor u kojem boravite "obojite" sobom. Ako živite daleko od porodice, isplanirajte godišnji odmor tako da ga posvetite članovima svoje porodice, ako sa nekim niste u kontaktu godinama, nađite načina da rešite sve nesuglasice, tako da se ponovo zbližite.

ŠKORPIJA

Odluka: Pišite dnevnik

Ova godina za vas će biti godina upoznavanja - samih sebe. Počnite da zapisujete svoje snove, ili... počnite da pišete tu priču koja vam se već godinama "odvija" negde u pozadini. Ova godina, biće godina u kojoj ćete konačno početi da učite sve ono što ste oduvek želeli da naučite samo nikako niste stizali tome da se posvetite.

STRELAC

Odluka: Plaćajte svoje dugove

Saturn je u vašoj kući finansija, i ove godine konačno ćete imati kontrolu nad novcem. Uspećete da se izvučete iz svih minusa, da pokrijete sve troškove, čak i da uštedite nešto novca. Možda ćete se čak baciti i u potragu za boljim, bolje plaćenim poslom. Na kraju krajeva, ti računi neće se platiti sami - vi ćete ih platiti. Lakše nego ikada ranije.

JARAC

Odluka: Budite sami sebi na prvom mestu

Ova godina biće godina koju ćete posvetiti sebi. Naravno, svi mi to želimo, ali vi ćete u tome i uspeti. Prepoznajte svoje potrebe, i naučite da sebi budete najvažniji. Kad u tome uspete, sve ostalo će doći na svoje mesto samo po sebi.

VODOLIJA

Odluka: Nađite vremena da se "isključite"

Iskoristite ovu godinu da vreme posvetite sebi. U kući odvojite jedan kutak, napravite od njega svoje utočište, mesto na kojem brige nestaju, a stres popušta. Ove godine, odmor isplanirajte tako da se potpuno "isključite", bez mejlova, bez telefona, samo - uživanje u životu.

RIBE

Odluka: Nova prijateljstva

Ova godina za vas će biti godina prijateljstava. Promislite dobro o tome ko su vam pravi prijatelji, a ko se uvek "izmakao" kad vam je bio potreban. Posvetite se onima koji vide i razumeju kakvi ste zaista, onima pred kojima nema potrebe za maskama i "fasadom". Samo takvi ljudi zaslužuju da ih smatrate prijateljima. I da im budete prijatelj.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak