Preminuo monstrum iz Rakovice

Mondo 01.01.2018 09:28
Preminuo monstrum iz Rakovice


Marko Nikolić, optuženi da je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, koji je juče pokušao da se ubije u Centralnom zatvoru tako što je sebi prerezao vrat, ipak nije izdržaoOn je sinoć preminuo u Urgentnom centru.

Iz ove zdravstvene ustanove za "Telegraf" je rečeno da je Nikolić na odeljenju intezivne nege preminuo u 22.30 sati.

Cimer kojeg je povredio u samoodbrani, kada je ovaj pokušao da mu oduzme staklo kojim je sebi prerezao grkljan, nije u životnoj opasnosti.

Nikolić je juče pošto je pokušao da se ubije hitno prevezen u Urgentni centar. Lekari su ga odmah podvrgli operaciji koja je trajala nekoliko sati. Nakon završene intervencije, negde pre 20 časova, prebačen je na Odeljenje intezivne nege, gde je i proveo svoje poslednje sate.

On je polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe u Centralnom zatvoru, i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć.

U samoodbrani on je zakačio i jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke.

Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, gde je hitno podvrgnut operaciji. Usput je izgubio 3 litre krvi.

Nikolić je osumnjičen da je naočigled brojnih prolaznika 12. jula popodne ubio ženu izbovši je nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio.

Tom prilikom nožem je povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.

Napadača su najpre savladala dvojica komunalnih policajaca, a zatim je uhapšen.

Nikoliću je inače dan nakon ubistva trebalo da počne suđenje pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zbog nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je izvržio upravo nad ubijenom ženom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak