Vozači, OPREZ: Stiže olujni vetar

Mondo 27.12.2017 22:48
Vozači, OPREZ: Stiže olujni vetar


Iz "Puteva Srbije" apeluju na vozače i sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najavljenih olujnih udara!Zbog jakog južnog i jugoistočnog vetra, koji se očekuje u noći između 27. i 28. decembra i tokom sutrašnjeg dana, doći će do olujnih udara na jugu Banata i u planinskim predelima, zbog čega "Putevi Srbije" apeluju da učesnici u saobraćaju, budu posebno oprezni.

Molimo sve vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da voze veoma pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, piše u saopštenju "Puteva Srbije".

-----------------------------------------------------------

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom mogu se očekivati višesatna čekanja, dok na ostalim prelazima procedura za putnička vozila traje do pola sata.

Na autoputu Beograd-Niš, između isključenja "Tošin bunar" i "Sava centar" u pravcu ka Nišu, zbog radova na popravljanju zaštitne ograde za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka u deonicama koje nisu duže od 1,5 kilometar.

Takođe, na potezu od pešačke pasarele kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla" do petlje "Beograd", u smeru ka Šidu, od 8 do 15 časova, zbog radova će za saobraćaj biti privremeno zatvorena krajnja leva saobraćajna traka.

Zbog radova na postavljanju portalnog nosača saobraćajnih znakova na delu autoputa Niš-Pirot, između tunela "Sarlah" i Sopotske petlje, na deonici autoputa Staničenje-Pirot/Istok, saobraćaj će danas od 11 do 14 časovabiti usporen i odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila, sa mogućim obustavama u trajanju od 15 minuta.

Radovi se odvijaju i na više drugih deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, navodi AMSS.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak