Pevačica napušta Srbiju: Luna uništila život Anabeli

Alo 27.12.2017 08:47
Pevačica napušta Srbiju: Luna uništila život Anabeli


Pop pevačica Anabela Atijas nije ni slutila da će joj ulazak ćerke Lune u rijaliti program „Zadruga“ doneti veliku glavobolju.Iako je podržala njenu odluku da se takmiči u jednom od trenutno najgledanijih šou programa kod nas, Anabela je shvatila da joj pritisak javnosti i medija nikako ne prija, te da hitno mora da ode iz Beograda. Naime, ona je u dogovoru sa svojim suprugom Andrejom Atijasom odlučila da otputuje u Sarajevo, gde su i živeli pre nekoliko godina, saznaje VIP magazin.

- Anabeli je veoma teško zbog svega što se dešava. Iako u javnosti stvara sliku da situacija sa Lunom nije toliko strašna, ona ipak pati zbog svega. Teško joj je da gleda kako napadaju njenu ćerku u rijalitiju, a još teže joj pada činjenica da se svakodnevno piše o Luni. Uglavnom su to neke loše stvari, koje Anabelu povređuju, i ona više nema snage da se izbori sa novonastalom situacijom - otkriva izvor blizak pevačici za VIP magazin i dodaje:

- Kako njen suprug Andrej i dalje funkcioniše na relaciji Beograd-Sarajevo zbog privatnog biznisa kojim se bavi, Anabela i on su se dogovorili da bi najbolje bilo da se posle Nove godine svi zajedno vrate u stan u Sarajevu, u kojem su nekada živeli, kako bi malo pobegli od svega - kaže naš izvor. 

Odluku o preseljenju odlično su prihvatile i njihove ćerkice, koje su se veoma uželele života u Bosni, a Anabela planira da na nastupe putuje iz Sarajeva.

- Ona nije ni slutila da će Lunino učešće u rijalitiju privući toliko pažnje. Naravno, ni na kraj pameti joj nije bilo da će se desiti ljubav između njene ćerke i Slobe Radanovića, pa je ta situacija dodatno otežala Anabelin život u Beogradu. Iako joj svi govore da je podržavaju, ona je primetila da su ljudi zavidni i da je ogovaraju čim okrene leđa. Ona je po prirodi veoma osećajna i krhka i to nikako ne može da podnese - kaže naš izvor i dodaje da joj je suprug velika podrška.

- Andrej je navikao na pritisak javnosti još od dana kada je započeo vezu s Anabelom. Oko njih dvoje se dizala velika prašina i on je tada shvatio da će do kraja života morati da bude uvek u centru pažnje. Za razliku od nje, Andrej kao da je ceo život proveo pred objektivima, pa mu ne pada teško novonastala situacija sa Lunom. On svakodnevno teši Anabelu i govori joj da će sve biti u redu, te da nema potrebe da se nervira. Upravo iz tog razloga, on je i predložio da otputuju u Sarajevo kako bi malo pobegli od svega. Iako joj je bilo teško da u početku prihvati tu ideju, Anabela je shvatila da je to trenutno najbolje rešenje - kaže izvor VIP magazina.

Uprkos gužvi koja vlada oko nje, Anabela ne dozvoljava da joj bilo ko blati ćerku.

- Kad god čuje da neko priča ružno o Luni, Anabela odmah pada u vatru i raspravlja se. Ne želi da sluša loše stvari o svom detetu i sve to joj teško pada. Uprkos osudi javnosti, Anabela podržava svoju ćerku i ne smeta joj što je ušla u vezu sa Slobom. Ona smatra da je ljubav pobedila i time opravdava vezu svoje ćerke i folk pevača - otkriva izvor VIP magazina.

Da joj je Sarajevo oduvek bila sigurna luka, Anabela je otkrila pre nekoliko godina, kada je zbog velikog pritiska javnosti, nakon što je započela vezu sa Andrejom Atijasom, odlučila da napusti Beograd.

- Pre rata sam živela u Sarajevu i za taj grad me vezuju najlepše uspomene. Tamo su mi sestre i šira familija, a i Andrej i ja smo se upoznali u Sarajevu. Uživam kad sam tamo, okružena sam ljudima koji me bezuslovno vole i koji su spremni sve da učine za mene. Poželela sam da budem tamo gde sam se uvek osećala kao kod kuće i gde zaista imam mir. Ne mogu više da doživljavam stres zbog svakakvih gluposti. Jednostavno sam se umorila - izjavila je tada Anabela za magazin „Svet“.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak