Pozorište pobedilo

Novosti 26.12.2017 18:38
Pozorište pobedilo


Uspeh akcije "Popust na umetnost" JDP i Rajfajzen bankeJUGOSLOVENSKO dramsko pozorište i Rajfajzen banka poklonili su građanima još jednu pretprazničnu akciju "Popust na umetnost", ponudivši karte za sve predstave u januaru po simboličnim cenama od 100 i 200 dinara. Neposredni povod bio je 70. rođendan pozorišta, ali i divna saradnja ove pozorišne kuće sa Rajfajzen bankom, koja traje punih 13 godina.

Ovogodišnja akcija je oborila rekord prethodne, pošto je za nepuna dva dana prodato ukupno 12.000 karata! Građani su strpljivo i u dobrom raspoloženju, uprkos lošem vremenu, satima stajali u redu da bi došli do karata za željene predstave sa bogatog repertoara ovog pozorišta. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se i Deda Mrazovi koji su "grejali" građane posluživanjem toplih napitaka i čokoladica.

Pozorište pobedilo

Ogroman uspeh ove lepe i društveno odgovorne akcije pokazatelj je činjenice da u našem društvu i te kako postoji potreba za visokokvalitetnim umetničkim sadržajima, koji su neretko nedostupni svima zbog teške materijalne situacije. Redovi za pozorišne karte podsećaju na neka lepša vremena kada se tražila karta više za popularne predstave.

Podrškom pozorištu da na ovaj način izađe u susret svojoj publici, Rajfajzen banka je želela da još jednom istakne značaj ulaganja u prave vrednosti i kvalitet, kao i da pokaže da je saradnja uspešnog biznisa i ustanova kulture i te kako moguća i važna, a za dobrobit društva u celini.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak