Sve zbog ljubavi: Mira Škorić razmišlja o preseljenju u Nemačku

Story 25.12.2017 14:38
Sve zbog ljubavi: Mira Škorić razmišlja o preseljenju u Nemačku


Mira Škorić (46) posle novogodišnjih i božićnih praznika seli se u Nemačku kod verenika Jozefa Milera (48).Kako Kurir saznaje, pevačica i biznismen iz Berlina sve teže podnose udaljenost i smučilo im se da žive na relaciji Srbija-Nemačka. Izvor blizak Škorićki otkriva da ju je verenik nedeljama molio da se preseli kod njega, a da je ona nakon dugog razmišljanja i konsultovanja s porodicom presekla i odlučila da otpočne zajednički život s njim.

– Mira više nema šta da traži u Srbiji. Jozef ju je nedavno zaprosio i sada planiraju selidbu. Budući da je završila sve obaveze u Beogradu, polako priprema stvari i kupuje sve što joj je potrebno za selidbu. Ipak, dugo se premišljala, posebno zbog ćerke Milice, ali je shvatila da Nemačka nije na drugom kraju sveta i da će njena naslednica moći da dođe kod nje kad poželi – kaže izvor blizak pevačici i dodaje da će i ona često dolaziti u Srbiju.

Pevačica, ipak, nije htela da otkriva detalje.

– Znate onu čuvenu: “Vi planirate, bog se smeje“. Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja – kroz smeh je poručila Mira Škorić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak