Žestoke opužbe na račun Vujoševića: Dule, nemoj sada da izigravaš Če Gevaru i pereš ruke

Novosti 25.12.2017 13:56
Žestoke opužbe na račun Vujoševića: Dule, nemoj sada da izigravaš Če Gevaru i pereš ruke


Ne može Dule da proziva sadašnjeg predsednika. Nije bitno iz koje si partije, nemojmo da smo licemerni, tipa „ja sam bio to, a ti to“... Bio si i trener, predsednik kluba, sportskog društva i ekonom, blagajnik... sve si bio, kaže GrbovićLegendarni Partizanov košarkaš Goran Grbović je izrevoltiran situacijom u klubu nakon tužbe Duška Vujoševića. 
 
- Duletova tužba je puštanje giljotine da se odseče glava. Njegov trud je mnogo veći od 113.000 ili od 513.000 evra... Deset puta je veći zbog onoga što je uradio za Partizan, ma stotinu puta. Koliko je samo igrača stvorio, njegovi časovi ljubavi, toliko svega... Ako je to samo 113.000, pa platiće Partizan to, ali nemojmo da budemo licemeri, da svi peremo ruke sa „ja sam bio trener, on je bio sportski, a onaj poslovni direktor, ovo je predsednik...“, rekao je Goran Grbović za “Blic”. 
 
Grbović nastavlja u dahu da priča o nekadašnjem učitelju.  
 
- Želeo si da budeš sve, da budeš pokret, a jedan je bio Marlon Brando, zbog koga je nastao rokenrol. Nemoj da izigravaš Če Gevaru, pa kažeš “bio sam samo običan trener i pošteno sam zaradio svoj novac”. Bio si sve u klubu, dragi Dule. I zaslužio si da budeš sve jer je bilo toliko nesposobnih ljudi oko tebe, koji ništa nisu radili i koji su ti na kraju zabili nož u leđa. 
 
Nekada odlični šuter je stao u odbranu sadašnjeg predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.  
 
- Ne može Dule da proziva sadašnjeg predsednika. Nije bitno iz koje sipartije, nemojmo da smo licemerni, tipa „ja sam bio to, a ti to“... Bio si i trener, predsednik kluba, sportskog društva i ekonom, blagajnik... sve si bio. Nemoj sada da pereš ruke i kažeš: „Dajte mi moje pare koje sam zaradio!

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak