Nisam mogla da se iskontrolišem: Ana Nikolić konačno progovorila o višku kilograma

Puls 21.12.2017 22:23
Nisam mogla da se iskontrolišem: Ana Nikolić konačno progovorila o višku kilograma


Ana Nikolić je ovog leta na svet donela ćerkicu Taru, a po izlasku iz bolnice su se mnogi zabrinuli za njeno zdravlje budući da je, prema pisanju pojedinih medija, dostigla brojku od čak 125 kilograma.Nikolićeva se tokom trudnoće vidno ugojila, te je pred sam porođaj izbegavala da se pojavljuje u javnosti. Ana Nikolić porodila se 3. avgusta i na svet je donela zdravu devjčicu.

Prilikom poslednjeg pojavljivanja u javnosti pevačica je pokazala da i dalje kuburi sa kilogramima, ali da je uspela da skine zavidan broj kilograma u ovih nekoliko meseci.

- Nisam se tom temom naročito opterećivala, što smo na kraju i videli u trudnoći. Prosto mi je bila takva trudnoća da nisam mogla da se iskontrolišem u nekim stvarima, mada je možda i trebalo, zbog zdravlja prvenstveno. Ne opterećujem se ni sada. Moj izlazak iz porodilišta je odgovorio na sva ta pitanja. Toliko mi je bilo važno samo da je Tara dobro, da je zdrava, da sam iznela trudnoću kako treba i da je sve okej, da mi je izgled bio na 86. mestu. Bila sam srećna i ponosna i smatrala sam da to ne treba da se krije, a mogla sam jer sam prethodno izašla iz bolnice da me niko nije uslikao, a stajali su ispred - ispričala je ona za "Telegraf", a zatim dodala u čemu je njena tajna:

- Kad se ne opterećuješ time, sve to ide mnogo brže i lakše, samo od sebe.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak