Vujošević pobedio Partizan na sudu, crno-beli moraju da plate 113.000 evra

RTS 21.12.2017 20:00
Vujošević pobedio Partizan na sudu, crno-beli moraju da plate 113.000 evra


Nekadašnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dobio je spor na sudu protiv crno-belih i dao klubu rok od sedam dana da mu isplati dug od 113.000 evra, otkrio je predsednik Ostoja Mijailović.- Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor. Treba da mu se plati 113.000 evra. Dao je rok Partizanu da se u narednih sedam dana uplati novac ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače.

- Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilen gajtan klubu oko vrata. Na pretnju koju je uputio u sredu gledam kao meru upozorenja na naplatu. Moram da mu odgovorim da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati dug, Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati, kazao je Mijailović.

Mijailović je istakao i da je Nikola Milutinov tužio Partizan za iznos od 18.000 evra, ali da je u međuvremenu dug narastao na oko 200.000 evra zbog zatezne kamate koja je svakoga dana iznosila po 50 evra!

Predsednik najtrofejnijeg košarkaškog kluba u Srbiji dodao je da je bivši trener Miroslav Nikolić prilikom odlaska klubu oprostio dve plate.

Mijailović se osvrnuo i na sagu o Radetu Zagorcu i istakao je da je talentovani košarkaš pristao na dvoipogodišnji ugovor, ali je odustao od istog kada je ta informacija dospela u javnost.

Podesetimo, prema informacijama koje su nedovno saopštene, dug Partizana je nešto veći od sedam miliona evra, a klupski račun je blokiran.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak