Komšije o porodičnoj tragediji: Nije mogao da podnese da ga Tamara ostavi

Press 21.12.2017 13:43
Komšije o porodičnoj tragediji: Nije mogao da podnese da ga Tamara ostavi


Posle pokušaja ubistva i samoubistva u Novom Beogradu, supružnici Tamara (37) i Duško (37) Rodić se oporavljaju. Komšije samo nagađaju o motivima ovog zločinaU poslednje vreme videlo se da Rodići imaju problem, kažu stanari iz njihove zgrade.

Tamara je uvek bila prijatna i komunikativna, rado je ćaskala s komšijama i odavala je utisak žene koja živi u harmoničnoj porodici. Međutim, u poslednje vreme, kad smo je viđali, bila je neraspoložena. Videlo se da je nešto muči.

Ovo za Kurir kažu komšije Tamare Lakićević Rodić, direktorke vrtića koju je u ponedeljak pokušao da ubije suprug Duško Rodić, nakon čega je sebi pucao u glavu. Tragedija se dogodila ispred zgrade u Ulici Jurija Gagarina, u kojoj porodica Rodić stanuje. Tamara je van životne opasnosti, a njen suprug u teškom stanju.

Delovali skladno

- Zgrada u kojoj živimo je nova, useljena je tek pre dve godine, tako da se komšije ne znaju previše niti se druže. Znamo da su Rodići bili mirni i fini. Kad se dogodila pucnjava, nikome na kraj pameti nije bilo da su to oni. Iako su delovali skladno, sad je jasno da nešto nije bilo kako treba. Kada smo poslednji put videli Tamaru, nije izgledala nimalo raspoložena. Sada smo čuli da je htela da se razvede. On to sigurno nije mogao da podnese - kažu komšije.

Naši sagovornici navode da u stanu Rodića od tragedije nema nikog.

- U ponedeljak po podne su dolazili muškarac i devojka, rekli su da su rođaci. Raspitivali su se kako mogu da nabave ključ, pošto su Tamara i Duško sve zaključali kada su krenuli - ispričale su komšije.

Kako smo saznali, Tamara se u Beograd doselila tokom devedesetih iz Sarajeva.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak