Getlin opet umešan u doping skandal

Novosti 19.12.2017 11:54
Getlin opet umešan u doping skandal


Britanski Telegraf piše da je novinar tog lista, nakon što se lažno predstavio, snimio razgovor Getlina sa njegovim trenerom i menadžerom u trening centru tokom kojeg mu se nude zabranjene supstanceSvetski prvak u sprintu Amerikanac Džastin Getlin nalazi se pod optužbom da je umešan u doping skandal.

Britanski Telegraf piše da je novinar tog lista, nakon što se lažno predstavio, snimio razgovor Getlina sa njegovim trenerom i menadžerom u trening centru tokom kojeg mu se nude zabranjene supstance.

Antidoping agencija već je pokrenula istragu, nakon što je tokom sastanka zabeleženo je da menadžer Robert Vagner izjavio da Getlin koristi pojedine zabranjene supstance.

Getlin, koji je dva puta padao na doping testovima 2001. i 2006. godine zbog čega je četiri godine bio suspendovan, oštro je demantovao da je kršio pravila i to pošto je otpustio trenera Denisa Mičela zbog reči da pojedine supstance ne mogu da se otkriju na testovima.

"Ne koristim, niti sam ikada koristio zabranjene stvari. Sve pravne opcije su spremne, neću dozvoliti da se pišu laži o meni", napisao je Getlin na Instagramu i najavio tužbe.

On je u avgustu na Svetskom prvenstvu u Londonu pobedio na trci na 100 metara i "poslao" Juseina Bolta u penziju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak