Požarevac: Policajac ubijen na dužnosti, intervenisao i SAJ

RTS 19.12.2017 09:42
Požarevac: Policajac ubijen na dužnosti, intervenisao i SAJ


Policijski službenik S.P. (1975) ubijen sinoć prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (1948) u njega ispalio više hitaca iz puške.Policijski službenik Srđan Petrović (1975) ubijen je noćas prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (1948) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana. D. Ž. ubijen nakon intervencije SAJ-a.

Srđan Petrović zadobio je teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zet 69-godišnjeg D. Ž., nakon međusobne svađe, prijavio je policiji da njegov tast D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku. 

Nakon prijave, na lice mesta je upućena patrola policije.

U jednom trenutku, kada je policajac Srđan Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

Potom se D. Ž. zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana.

Posle angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak