Зимска бајка поново у срцу Новог Сада

Дневник 14.12.2017 23:33
Зимска бајка поново у срцу Новог Сада


Манифестација „Ледена шума” биће отворена у петак у 18 часова уз величанствен програм у Дунавском парку. Клизачи ће моћи да се опробају на леду од 19 часова, а у популарном клизалишту посетиоци ће имати прилику да уживају пуних 45 дана.У свечаном програму отварања наступиће клизачице КК „Војводина”, „Хаос аниматори”, уз специјалан програм анимације и акробације на леду, најмлађи хокејаши клуба „НС Старс”. Музички део програма употпуниће наступи бенда „Пет плус” и ди-yеј двојац, отац и син „Мрвица и Мрвица Јуниор”. Комплетан програм отварања биће завршен око 23 часа уз ватромет.

Да би употпунили зимску атмосферу и донели дух највећих европских градова, уз клизалиште је постављен и „Снежни град”, у којем ће посетиоци моћи да упознају гастрономију нашег града, уметнике и занатлије који ће представити своје производе, знање, умеће и допринети да Нови Сад буде центар региона зимског периода.

Уз подршку Града Новог Сада, зима у нашем граду и ове године добија потпуно ново значење. Организација манифестације „Ледена шума” под окриљем је истоименог удружења, које иза себе има низ реализованих пројеката чији је циљ едукација грађана, као и враћање заборављених културно-уметничких садржаја.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak