Anabela večeras ulazi u Zadrugu

Blic 14.12.2017 21:17
Anabela večeras ulazi u Zadrugu


Pevačica Anabela Atijas dobila je priliku da se pojavi u "Zadruzi" i pruži podršku ćerki Luni. Anabela je otkrila zbog čega je pristala da gostuje u emisiji kao se emituje uokviru rijalitija- Pogodilo me je to što je Luna bolesna i imam potrebu da joj se približim bar na taj način, ako mogu bar nekim delom podršku da joj pošaljem. Najsrećnija bih bila kada bih mogla da je zagrlim. Tu infekciju koju ima ima od rođenja, rođena je sa anomalijom bešike. Večeras imam potrebu da sam joj što bliže, da joj pošaljem svu snagu i da nam opet bude ona stara Lunči, vesela, nasmejana, da je dignem na noge jer ipak je ja takvu znam - rekla je Anabela za Pink.rs. Pevačica je otkrila šta bi poručila Luni i Slobi Radanoviću, ukoliko bi joj se pružila prilika da ih vidi.

- Slobi ne znam šta bih poručila jer nisam se susrela s njim od onda, a Luna bi mi, naravno, bila prioritet. Zagrlila bih je, poljubila, znam da bismo se rasplakale i rekla bih joj:"Isplači se, odmori dušu". Tačno znam da bih joj u ovom momentu bila injekcija kakvu nigde ne bi mogla da dobije, a i meni bi jako značilo da je vidim. Šta god ljudi očekivali od mene, ona je ipak samo moje dete, a ja njena mama - kaže Anabela, koja u večerašnju emisiju ne dolazi sa taktikom.
 
Što se Kije tiče, Anabela kaže:
 
- Sa Kristinom kada bih se srela bilo bi licemerno s moje strane da zanemarim činjenicu da ćemo se sresti na sudu, pa biće prilike da se vidimo i ispričamo u nekim drugim okolnostima, da stavimo najiskrenije sve karte na sto što u ovom momentu mislim da od nje ne bih dobila. Ne očekujem da bude iskrena, pa i po ulasku u "Zadrugu" je rekla da joj je hakovan profil sa kojeg je meni pretila. Ne očekujem da prizna, to prepuštam Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal - rekla je Anabela, koja ističe da voli da pruža druge šanse i da protiv njenog učešća u "Zadruzi" nema baš ništa, budući da je Kristina, kako kaže, od sebe napravila "veliku zverku i igrača", za Pink.rs

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak