Jezivo nasilje u Kumodražu: Sekirom isekao ženu i dete, devojčica hrabrim gestom spasila sve

Blic 13.12.2017 20:57
Jezivo nasilje u Kumodražu: Sekirom isekao ženu i dete, devojčica hrabrim gestom spasila sve


Goran G. (32) na spavanju je sekirom udario u potiljak Milenu G. (27), s kojom se razvodi, a potom pokušao da je zadavi. Jeziv napad dogodio se naočigled njihove ćerke (12) juče rano ujutru u Kumodražu, gde nesrećna žena s detetom živi kao podstanar.Napadač je pobegao, a žena je s povredom glave prevezena u Urgentni centar. Međutim, veliko je pitanje da li bi preživela da napadača nije zaustavio gazda stana u kojem Milena živi, a koga je pozvala preplašena ćerka.

- Devojčica je uplakana dotrčala oko šest sati ujutru i vikala: „Brzo, deda, tata ubi mamu!“ Otrčao sam tamo i video Gorana kako leži na Mileni i davi je. Ona je, jadna, pokušavala da ga odgurne od sebe, ali nije mogla. Glava joj je bila krvava, a dete je sve vreme vrištalo - priča vlasnik kuće u kojoj se napad dogodio.

Ovako za "Blic" započinje priču Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici u beogradskom naselju Kumodraž. On je juče ujutro bio svedok stravičnog porodičnog nasilja kada je Goran Glišić (32) sekirom isekao po glavi svoju suprugu Milenu Glišić (27), od koje se razvodi, i povredio njihovu ćerku (12) koja je pokušala da spase majku.

Glišić je upao oko pet sati ujutru sa sekirom u kuću u kojoj je živeo do pre tri meseca sa suprugom. Brakorazvodni spor između Gorana i Milene je u toku, ali on nije želeo da se pomiri s tim.

- Rekao joj je "ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti". Upao je u kuću dok su Milena i ćerka spavale - priča Milanović. Cepanice koje su bile naslagane uz kuću, Goran je poređao jednu na drugu i tako se popeo do prozora koji je obio sekirom i ušao u kuću.

- Tada je počeo da lupa po kući sekirom i probudio Milenu i ćerku koje su spavale jedna pored druge. Između Gorana i Milene počela je svađa i on je na nju krenuo sekirom i posekao je po glavi. Nesrećna devojčica takođe je posečena kada se isprečila između njih kako bi odbranila mamu - priča Radomir dok nam pokazuje sobu u kojoj se napad odigrao.

Jezivo nasilje u Kumodražu: Sekirom isekao ženu i dete, devojčica hrabrim gestom spasila sve
Krvavi tragovi u sobi svedoče o jezivom nasilju

U sobi je nastao opšti nered. Kada je Goran ispustio sekiru, ćerkica ju je sakrila ispod kreveta u drugoj sobi kako ne bi njome ubio majku. Međutim, Goran se nije zaustavio, već je počeo da davi povređenu Milenu, a ona se branila žaračem kojim ga je udarala po glavi, priča Milanović, dok osušena krv po krevetu i podu i razbacane stvari potvrđuju sliku jezivog događaja.

Milenu i ćerku ekipa Hitne pomoći juče oko šest ujutru prevezla je u Urgentni centar, gde su se do zaključenja ovog broja, kako nam je rečeno, nalazile na dijagnostici.

Jezivo nasilje u Kumodražu: Sekirom isekao ženu i dete, devojčica hrabrim gestom spasila sve

Milena i Goran poreklom su iz Leskovca, a doselili su se u dvorišnu kuću koju izdaje Radomir pre tri godine. Milena je praktično ceo život sa Goranom, a zatrudnela je kada je imala 15 godina.

Goran Glišić pobegao je posle napada pre nego što je policija došla. Kako su nam juče rekli u MUP-u, za njim se intenzivno traga.

Četvrti težak slučaj nasilja za 12 dana

Napad u Kumodražu četvrti je slučaj teškog nasilja u porodici koji su prema ženama počinili partneri od početka meseca. Melitu Dmitrović ubio je u Pećincima u petak Mirsad Šiljaković, a potom se obesio. Nišlijka Ljiljana Dimitrijević preminula je 8. decembra posle skoka s prozora na prvom spratu, bežeći, kako tvrdi njena ćerka, od nevenčanog muža koji je zlostavljao. Miroslavu Stojaković (46) ubio je 3. decembra bivši ljubavnik Miloš Jovanović (49) u Zemun Polju, a potom se ubio.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak