Muta Nikolić: Nisam to očekivao

RTS 13.12.2017 19:50
Muta Nikolić: Nisam to očekivao


Nakon razlaza u Humskoj, iskusni stručnjak je bio razočaran, jer to nije očekivao. Košarkaški klub Partizan saopštio je sinoć da Miroslav Nikolić nije više trener prvog tima.Nakon sastanka sa čelnim ljudima kluba, doneta je odluka da iskusni trener više ne bude šef stručnog štaba.

"Miroslav Nikolić više nije trener Partizana. Na utakmici Evrokupa protiv Bilbaoa, ekipu će predvoditi trener Aleksandar Matović, dok je za četvrtak u 15 časova zakazana sednica Upravnog odbora kluba na kojoj će biti doneta odluka o novom treneru i članovima stručnog štaba", izjavio je predsednik Ostoja Mijailović.

Nakon razlaza u Humskoj, iskusni stručnjak je bio razočaran, jer to nije očekivao.

"Tiho sam došao, tiho ću i otići. Neću iznositi prljav veš, kako mnogi misle", rekao je Nikolić za Blic po odlasku sa klupe crno-belih.

"Mislim da nisam sve ovo zaslužio. Dogovor od letos, kada sam potpisao na tri godine, bio je da polako sa mladim igračima i budžetom koji je tada bio oko 300.000 evra, pravimo tim za budućnost. Nisam mogao da dovedem sve mlade koje sam želeo, jer su ih uzeli drugi klubovi. Ne 'talim se' sa menadžerima i ne sastavljaju mi oni tim", dodao je Nikolić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak