Nina i Goran: Ima neka tajna veza po kojoj smo upoznali Gorana Bogdana

Noizz 12.12.2017 18:26
Nina i Goran: Ima neka tajna veza po kojoj smo upoznali Gorana Bogdana


Hrvatski glumac Goran Bogdan stekao je velike simpatije domaće publike glumeći Mustafu Golubića u seriji „Senke nad Balkanom”. Međutim, njegovo ime je fanovima žute štampe bilo poznato mnogo pre nego što ga je uloga u hitu "Fargo" proslavila na globalnom nivou.O Bogdanu je kod nas masovno počelo da se piše početkom pretprošle godine kad su ga čaršijska govorkanja i poslovna saradnja spojile sa Ninom Badrić. Da li su zaista bili u vezi ili je sve samo prijateljstvo, misterija još nije rešena, ali se u javnim krugovima i dalje šuška da je šarmantni glumac bio jedna od njenih najvećih ljubavi.

– To nije istina niti je ikad bila istina, to se nekako razmahalo, samo mi nikako nije jasno kako i zašto. Ali eto, to su totalne neistine. Ne pridajem ja tome tako veliku važnost, ne pratim, ne čitam, ne dotiče me se, nemam ja problem s tim – rekao je Bogdan pre dve i po godine.

Pevačica je bila u braku sa Bernardom Krasnićem od 2006. do 2012, a od tada se pojavljuju brojne insinuacije u vezi sa njenim ljubavnim životom.

– Spajali su me različiti mediji sa muškarcima koje nikada nisam upoznala u životu. Nisam im ruku dala, niti im pružila, tako da... Što god ja rekla, to se neće pisati, jer ako se već napiše sve, a da mene ne pitaju, kako da ja to onda demantujem? – rekla je pomalo neodređeno Nina Badrić.

Nina i Goran: Ima neka tajna veza po kojoj smo upoznali Gorana Bogdana

Pevačica je bila zagonetna i u aprilu 2015. kada je stigla u Beograd da bi bila gost na nastupu grupe „Kal”.

– Jako sam zaljubljena. Da li sam u vezi sa Goranom, neka prosudi publika – izjavila je tada. A sve sumnje dodatno je podgrejala fotka na kojoj se nalazi sa njim.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak