Rada Manojlović održala lekciju Luni: Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga

Alo 11.12.2017 18:44
Rada Manojlović održala lekciju Luni: Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga


Pevačica Rada Manojlović je, nakon Luninih optužbi da ona želi da joj preotme Slobu, svašta rekla o Đoganijevoj, a dotakla se i Anabele.Rada je napravila je ludu atmosferu i održala sjajan nastup u "Zadruzi" pre nekih mesec i po dana, a Luni se njeno gostovanje nije nimalo svidelo, pa su tada krenule uvrede sa njene strane.

Naime, Luna je posle žurke izjavila: "Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki!", što je Radu izrevoltiralo, a za "Telegraf" je izjavila:

- Ako Luna misli da to njoj isto neće da se desi možda jednog dana, onda super - počela je Rada.

Na Lunine reči koje joj je uputila, a koje nisu bile baš pristojne, Rada je rekla:

- To nije do mene. To je do nje, do njenog okruženja, do njenih roditelja. I dosta mi je više te priče neko je dete, i ja sam nečije dete. I ja sam imala 21 godinu. Svi smo mi nečije dete, je l' to opravdanje?

Budući da mnogi opravdavaju Lunino ponašanje vezujući ga za njene godine i zaljubljenost, a zatim i zatvoren prostor, na pitanje da li to znači da godine ne mogu da budu opravdanje za ovakve stvari, Rada je imala direktan odgovor.

- Ne, ne mogu. Ali pošto nju njeni roditelji nisu naučili, ja mogu da je naučim i da joj kažem da za razliku od nje postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - jasna je bila pevačica i rekla:

- Mislim da bi Anabela trebalo meni da kaže da je Luna preterala. To je nešto što bi bilo korektno, bez obzira što je ona njeno dete. Ja verujem da svako brani svoje dete, ali ako se ono ne ponese baš kako treba u nekoj situaciji, ono mora nekad da dobije i neku vaspitnu - zaključila je Rada za Telegraf.

- Pa, i ja sam bila zaljubljena, imala sam i ja 21 godinu ali nisam bila bez mozga nikad! Ja sam bila zaljubljena, ali nikad nisam bila nekulturna. Godine, zaljubljenost, ljubav...nisu opravdanje za rečnik, za nekulturu, za konstantnu svađu, za prozivanje. Ona treba da bude srećna što nju nikada nisam uzela u usta i nikada nisam prokomentarisala kakva je ona bila na žurki!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak