Lepa Brena: Idioti nas razvode

Mondo 11.12.2017 13:15
Lepa Brena: Idioti nas razvode


Lepa Brena oštro o tračevima o svom braku.Pevačica Lepa Brena (57) i bivši teniser Boba Živojinović (54) ove godine su proslavili 26 godina braka i 30. godišnjicu veze.

Međutim, poslednjih meseci više se pisalo o izmišljotinama vezanih za njih, nego o jubilejima, koncertima... Tabloidi su čak pisali da se razvode, i to zbog nasilja u porodici.

"Svaka kriza se prevazilazi razgovorom i kompromisima. Čovek godinama postaje tolerantniji i pragmatičniji, ima više razumevanja i za neke bubice, za razne stvari koje ne priliče zrelim ili odraslim ljudima. Ali ovaj novi vid marketinga, angažovanje botova preko društvenih mreža, izmišljotine protivničkog tabora koje dovode do degradiranja na najužasniji i primitiva način. U mom slučaju to je bilo slanje ekipe iz  Socijalnog sa prijavom da sam zlostavljana. Pa, zar ja izgledam kao da ne bih mogla da se odbranim, ili Boban, topao i mio čovek, ostavlja utisak zlostavljača? Tu je i neka priča o krađi struje. Kako se niko nije setio da kaže koliko je Brena uradila humanitarnih koncerata, koliko je kuća tim novcem izgrađeno za poplavljene, za pogođene zemljotresima? Uopšte ne mogu da verujem da idioti mogu da se bave takvim stvarima," rekla je Brena za časopis "Gloria".

"Razvode nas otkad smo se upoznali, i nije prijatno da to slušate. Mi znamo pravu istinu, ali ljudi koji čitaju poveruju u to, i onda se pravi kriva slika o jednoj divnoj porodici. Pozovemo novinare da ih pitamo zašto to rade, a oni kažu da smo mi skoro jedini kao se ne bunimo. Ne mogu da verujem da se tiraži prave na tuđim mukama, valjda bi mi trebalo da budemo uzor mladima," rekao je Boba.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak