Oliver Dragojević je živ: Lažna vest o smrti Olivera Dragojevića šokirala region

Alo 10.12.2017 11:13
Oliver Dragojević je živ: Lažna vest o smrti Olivera Dragojevića šokirala region


Na društvenim mrežama, ali i nekim portalima u regionu pojavila se lažna vest da je hrvatski pevač Oliver Dragojević preminuoRegion je obišla vest o smrti hrvatskog kantautora Olivera Dragojevića.

Fanovi su bili skrhani bolom kada su na hrvatskim medijima videli da je Dragojević preminuo.

Međutim, nakon nekoliko minuta vest je obrisana sa portala, jer je lažna.

Dragojević je nedavno napunio 70 godina, ali koncertnu proslavu rođendana otkazao je dok ne završi lečenje. Prema pisanjima hrvatskih medija trenutno se nalazi u izuzetno teškom stanju.

"Legendarni pevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga da otkaže splitske koncerte, kojima se izrazito radovao", stoji u saopštenju njegovog tima.

U četvrtak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, prisustvujući na jednoj manifestaciji, prijateljima je saopštio nemilu vest.

"Dok sam putovao ovamo javili su mi da je Oliver pao u komu. Pomolimo se za njegovo zdravlje", kazao je kasno sinoć gradonačelnik Zagreba.

Otkako mu je u avgustu dijagnostikovan karcinom Oliver Dragojević se povukao iz javnog života i vreme je provodio sa porodicom, koncentrisan na ozdravljenje.

Razmatrao je mogućnost lečenja u Nemačkoj, ali odustao je od te ideje na preporuku doktora.

"Lekari su mi rekli da zbog visinske razlike putovanje avionom može loše da utiče na moje zdravlje i da je bolje da se lečim u Hrvatskoj", rekao je tada legendarni pevač.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak