Ceca progovorila o aferi sa Šarićem

Novosti 09.12.2017 22:01
Ceca progovorila o aferi sa Šarićem


Pojedini mediji objavili su vest da je folk pevačica Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.Pojedini mediji objavili su vest da je folk pevačica Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.

Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju gde se zatekao i Šarić, ali od navodnih priča da su u vezi, ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime.

Muzička zvezda otkriva sve ono o čemu je dugo ćutala.

"Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama", rekla je Ceca i otkrila da li je oguglala na takva pisanja o sebi.

"Iskreno da vam kažem, uvek sam se u životu bavila onim što je istina i onim što nije istina. Sve što izađe, a nema nikakve veze sa mnom, prepustim ljudima koji su zaduženi da pravdu isteraju na pravi način. Odnosno na sudu". Pevačica je otkrila i koliko se zaista isplati traženje istine na sudu.

"Verujem da će jednog dana doći trenutak kada će sve što je senzacionalizam morati da prestane i da će neko zbog takvih stvari morati da odgovara. Niko ne tuži iz materijalnih razloga, već da bi dokazao da se o njemu pišu neistine. Uvek sam se u životu vodila onom rečenicom: “Ne čini drugome, ono što ne bi voleo da tebi neko uradi”".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak