Kako otkazati poslatu SMS poruku

Mondo 09.12.2017 19:46
Kako otkazati poslatu SMS poruku


Neki telefoni nude i ovu opciju, ali morate je prvo aktivirati, a potom i biti brzi!Koliko puta ste pogrešno poslali SMS poruku ili zažalili što ste je poslali? Ako poput mejla želite da budete u mogućnosti da otkažete slanje SMS poruke, čije ste „Send“, odnosno „Pošalji“ već pritisnuli - možda imamo rešenje za vas!
 
Kažemo možda, jer ne nude svi telefoni ovu mogućnost. Sigurni smo da je nude gotovo svi uređaji Huawei i Honor kompanije, zasnovani na EMUI 4.0, 4.3, 5.1 ili EMUI 8.0 (i verzije između) korisničkom okruženju. Ovu zgodnu opciju pronašli smo na Honor 9 smartfonu, s kojeg ćemo je i opisati.

Uđite u Razmena poruka, pa u Više, odakle iz „pop up“ menija treba kliknuti na Podešavanja. U kartici Zajednički treća stavka je Otkaži slanje i u okviru nje plavi klizač mora svetleti. Nakon što to učinite imaćete na raspolaganju šest sekundi za poništavanje slanja SMS poruke čije ste „Send“ već pritisnuli. Slanje ćete poništiti tako što ćete dvaput tapnuti na SMS poruku čiji brojač odbrojava unazad od šest sekundi. Ako uspešno otkažete slanje poruka će se vratiti u „text editor“, odakle je možete izmeniti ili izbrisati.

Napomena: Starija EMUI generacija UI-ja, kakva je EMUI 4.3 ili EMUI 4.1 nudi opciju prekida slanja samo do četiri sekunde, pa vodite računa o tome. Takođe, ovu opciju pronašli smo na telefonima Honor 8, Honor 8 Lite, Honor 8 Pro, Honor 9, Honor V9, Honor V10, Honor 6X i Honor 7X, ali i na Huawei smartfonima P8, P8 Plus, P9 i Plus, P10 i Plus, Mate 8, Mate S, Mate 9, Mate 10, Mate 10 Pro i njihovim Porsche varijantama. Za ostale modele telefona Huawei-ja i drugih marki pogledajte SMS podešavanja ili korisničko uputstvo svog modela.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak