Izaberi simbol i saznaj šta ti najviše nedostaje u životu

B92 08.12.2017 12:46
Izaberi simbol i saznaj šta ti najviše nedostaje u životu


Ovaj test se zapravo zansiva na povezanosti emotivnog stanja čoveka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švajcarski psiholog dr Max Luscher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima.Zadatak je vrlo jednostavan - pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu loptu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje u životu.

Koji simbol vam se najviše sviđa?


Izaberi simbol i saznaj šta ti najviše nedostaje u životu

Evo šta vam najviše nedostaje:

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žude za svim što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra.

Trebaju vam snažni utisci i neko ko će vam to omogućiti.

2. Vera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za tim da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voleli da imate neka posebna znanja i da budete vrlo šarmantni - želite da budete osoba kojoj drugi ne mogu da odole.

Trenutno vam nedostaje inspiracija i mesto na kom biste mogli da pronađete nešto što bi vam bilo od koristi.

3. Večnost

To što ste izabrali crnu boju otkriva da želite iz svog života da uklonite sve što vas razdražuje. Imate ogromnu potrebu da promenite svoj život i utičete na stvari nad kojima nemate uticaj. Takođe, često se vraćate na ono što se desilo u prošlosti, a to nigde ne vodi.

Odmorite se, opustite i prestanite toliko da razmišljate o tome šta vas muči.

4. Snaga

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem, koji imate već duže. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši.

Više od svega bi voleli da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih, jer osećate da bi vam to dalo snagu za sve ostalo.

5. Harmonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite da budete vrlo samouvereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno želite da im se svidite.

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u prijatnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Želeli biste da dobijete priliku da se posvetite sami sebi i odmorite se na način koji vama odgovara.

Trenutno vam konflikti oduzimaju mnogo energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna

Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osećate da trebate drugima.

Spremni ste za nova osećanja i duhovni rast, ali na druge ljude ostavljate utisak komplikovane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi jako želite da se ogradite od nekih provokacija, ne želite da uvlačite sebe u te priče i trošite energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.

Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, naučite da se opustite.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak