Prava istina o braku Bijonse i Džej Zija: Razveli bi se da nije Blu Ajvi

Gloria 08.12.2017 00:05
Prava istina o braku Bijonse i Džej Zija: Razveli bi se da nije Blu Ajvi


O problemima u braku najbogatijeg slavnog para Bijonse i Džej Zija odavno se priča. Šuškalo se o njegim porevarama, zbog čega se posvađao i sa supruginom sestrom Solanž, ali par se doskora nije oglašavao na ovu temu.A kad su letos pored ćerkice Blu Ajvi dobii i blizance, glasine su utihnule. Činilo se da i ako su postojali problemi, sada je sve u redu. To je posredno i potvrdio Džej Zi u intervjuu koji je dao za “The New York Times Style Magazine”.

Reper je u razgovoru s novinarom “izokola” priznao neverstvo, kao i da mu je Bijonse velikodušno oprostila, zaključivši da su sada na stabilnom tlu nakon svih lomova.

Međutim, da nije baš sve bilo tako lako i jednostavno kao što reper prestavlja, otkrio je izvor bliza paru za magazin “People”.

– Jedva su ostali braku. Bijonse je bilo potrebno zaista dugo vremena da počne ponovo da mu veruje. Teško joj je bilo da sve zaboravi i oprosti mu. Ali, s druge strane, najvažnije joj je bilo da porodica ostane na okupu – kaže izvor i dodaje – Da nije bilo Blu Ajvi, verovatno sada ne bi bili zajedno. Bilo je potrebno da prođu godine da dođu do tačke u kojoj se sada nalaze. A dolazak blizanaca ih je dodatno zbližio.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak