Luna se gušila u suzama zbog Slobinih udaraca: Tako sam i svoju majku gledala tužnu i modru

Alo 07.12.2017 23:18
Luna se gušila u suzama zbog Slobinih udaraca: Tako sam i svoju majku gledala tužnu i modru


Nakon što su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zbog Nikole Arsića, njihova prepirka nastavila se i u kući.Luna Đogani je sa učesnicom rijalitija progovorila o nasilju u porodici, a pritom je iznela i detalje o svom ocu, Gagiju Đoganiju. Ona je iznela detalje stravičnih porodičnih scena i priznala pred širokih auditorijumom da ocu nikada nije oprostila što je tukao njenu majku.

Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.Naime, Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.

Pevač je sinoć toliko pobesneo da je udarao sve po kući i tom prilikom polomio ruku, što je Lunu veoma povredilo pa je lupala po kapiji plačući na sav glas.

Sloba je zatim počeo da viče gledajući u kamere, tražeći da mu se dovede doktor, a onda je u spavaćoj sobi nastavio da se svađa sa Lunom.

- Polomio si ruku, idi sredi ruku. Ko je kriv za to što si slomio ruku - rekla je Luna.

- Zašto ne želiš da me saslušaš bre? Boli me ku*ac za ruku bre! Nećeš da me saslušaš bre! - vikao je Sloba na Lunu, unoseći joj se u lice.

Tada su Slobu odveli kod lekara, a Lunu je ubrzo nakon toga uhvatio napad plača i tom prilikom je pred svim ukućanima priznala da je takve agresivne scene gledala i u svom detinjstvu. Miljan Vračević ju je upozorio da pazi šta govori ispred kamera, ali je Luna kasnije u pabu ipak Sanji Stanković priznala sve. 

- Nikada nijednom muškarcu neću dozvoliti da se tako ponaša prema meni. Mrzim agresiju! Mom ocu to nikada nisam dozvolila i nikad mu nisam oprostila, a kamoli nekom muškarcu! Nikad mi te scene neće izaći iz glave. Gledala sam svoju majku tužnu i modru. Sloba me je razočarao, sve je uništio! - govorila je Luna gušeći se u suzama.

Sanja je tom prilikom Lunu tešila rečima da je sve to prošlost i da je njena majka ojačala zbog svega.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak