"Ledena šuma" u Dunavskom parku od 15. decembra

RTV 07.12.2017 13:55
"Ledena šuma" u Dunavskom parku od 15. decembra


Program manifestacije "Ledena šuma" koja će i ove zime biti održana u Dunavskom parku, predstavljen je danas u Gradskoj kući."I ove godine Grad Novi Sad podržava manifestaciju "Ledena šuma" koja je prošle godine izazvala veliku pažnju, i koja je u zimskom periodu bila jedan od događaja po kojem je Novi Sad bio prepoznat. Tokom manifestacije, skoro 200 hiljada ljudi prošlo je kroz Dunavski park, a više desetina hiljada je koristilo klizalište "Ledene šume". To su značajni podaci i garancija da će i ove godine biti barem toliko posetilaca, a verujem da će ih biti i više", rekao je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević.

PR menadžer manifestacije Jelena Nenadov naglasila je da je početak manifestacije planiran za 15. decembar i da će trajati 45 dana.

"Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1400 metara kvadratnih zaleđene površine, od kojih je 450 metara kvadratnih natkriveno, i "Snežnog grada" u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko-scenskoj bini. Nadamo se da ćemo i ove godine upriličiti posetiocima nezaboravan doživljaj, i da ćemo svim generacijama upotpuniti zimsku, novosadsku bajku", rekla je Jelena Nenadov i dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.

Producent manifestacije Jovan Marjanović zahvalio se Gradu Novom Sadu na podršci i rekao da su se organizatori ove godine potrudili da "Ledena šuma" bolje funkcioniše. Kako je istakao, vodili su računa da svim posetiocima obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park, te su deo kućica "Snežnog grada" pomerili na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine. On je dodao da su veoma zadovoljni prošlogodišnjom sezonom, kao i to da veruju da će ove godine premašiti uspeh koji su ostvarili lane.

U programu otvaranja učestvovaće klizačice klizačkog kluba "Vojvodina", zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba "NS Stars". Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend "5+", a na samom kraju posetioce će zabavljati DJ dvojac - Mrvica i Mrvica junior. Organizatori su napomenuli da će kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10.30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Takođe, cene karata se nisu menjale i iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznositi 200 dinara.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak