Svirep zločin kod Sremske Mitrovice: Prostitutka udavila tetku

Alo 07.12.2017 10:49
Svirep zločin kod Sremske Mitrovice: Prostitutka udavila tetku


Danijela Jovanović (34) iz okoline Šapca uhapšena je u sredu zbog sumnje da je zadavila svoju tetku Danicu Dimitrijević (78), koja ju je othranila, kao i njeno troje dece. Sumnja se da se zločin dogodio u utorak uveče.Beživotno telo starice u krevetu pronašao je njen prijatelj, koji joj je došao u posetu u sredu oko 14 sati, u selo Ravnje kod Sremske Mitrovice.

Kako saznajemo, kako niko nije otvarao vrata, Daničin poznanik je ušao u kuću i zatekao je kako obučena i pokrivena leži u krevetu. Nesrećni čovek je počeo da je drmusa, ali tad mu je pažnju privukao njen vrat, na kojem su se jasno ocrtavali tragovi davljenja. On je odmah alarmirao komšije i policiju, koja je po dolasku započela uviđaj.

- Inspektori su tokom uviđaja došli do podataka da je neposredno pre ubistva starice kod nje u posetu došla bratanica, s kojom nije bila u najboljim odnosima. Gotovo u isto vreme ispred kuće se pojavila i osumnjičena Danijela, ali je ugledavši policiju vozaču taksija u kojem se nalazila rekla da vozi dalje. Njen dolazak nije prošao neprimećeno, policija je reagovala i zaustavila taksi, nakon čega je Danijela odvedena na ispitivanje, a potom i uhapšena zbog sumnje da je ubila tetku - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je Danijela udavila tetku jer ona više nije mogla da joj daje novac koji je dobijala kao socijalnu pomoć.

Inače, meštani tog sela za ubijenu Danicu imaju samo reči hvale, dok za Danijelu kažu da se odala najstarijem zanatu i da sumnjaju da konzumira narkotike.

- Daničina smrt me je mnogo potresla, pogotovo kada sam čula da je Danijela osumnjičena. Po tome ispade - hrani psa da te ujede. Znate li vi da je Danica odhranila i odnegovala Danijelu i njenog brata? Osim za Danijelu, borila se da njeno toje dece izvede na pravi put. Danijelinog starijeg sina je vodila u školu i u muzičku školu. Međutim, Danijeli su deca oduzeta zbog njenog načina života - objašnjava meštanka sela.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak