Nadogradnja trepavica: Svila za zavodljiv pogled

Novosti 06.12.2017 23:08
Nadogradnja trepavica: Svila za zavodljiv pogled


Nadogradnja trepavica nije nov izum, ali su materijali od kojih se prave lakši i mekši pa ih nazivaju i svilenim. Osim što deluju prirodno, izgledaćete sjajno čak i bez šminke!Dosadilo vam je svakodnevno nanošenje maskare? Nadogradnja trepavica nije nov izum, ali su materijali od kojih se prave lakši i mekši pa ih nazivaju i svilenim. Osim što deluju prirodno, izgledaćete sjajno čak i bez šminke!

Dužinu i debljinu uskladite sa vašim prirodnim trepavicama i oblikom očiju, a možete i da kombinujete različite veličine ekstenzija. Ne preterujte da ne bi izgledalo veštački, posebno ako su vam donje trepavice slabije.


"Svilenom" trepavicom umočenom u lepak se namaže prirodna trepavica i na nju se položi ekstenzija, a višak lepka ukloni i tako dok se ne popune sve trepavice. Posle tri nedelje morate na korekciju, jer "svilene" trepavice otpadaju prirodno, kako vaše prave trepavice rastu. Nemojte da ih trljate preparatima na bazi ulja, niti da nanosite maskaru, a prvih dana izbegavajte vodu oko očiju.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak