Pepe Imaz: I dalje radim sa Đokovićem

Vesti 05.12.2017 19:00
Pepe Imaz: I dalje radim sa Đokovićem


Španski trener Pepe Imaz je otkrio da i dalje sareađuje sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem.Pepe Imas, jedan od trenera koji prate Novaka Đokovića, otkrio je da njih dvojica i dalje sarađuju kao što je to bio slučaj u poslednjih pet godina.

- Nastavljamo kao i do sada, ništa se nije promenilo. U poslednjih pet godina radili smo ovde, a ja idem na turnire kada nam odgovara i kada on oseća da sam mu potreban, ali i kada ja osećam da moje prisustvo može doneti nešto pozitivno. Uskoro će doći u Marbelju i biće ovde neko vreme - rekao je Imaz u intervjuu za "El Pais", a preneo je B92.

Španac ima samo reči hvale na račun našeg tenisera.

- Ponovo je postao otac i to je sjajno. Pogledajte samo kako je organizovao svoj život, kako sada ima sve vreme sveta da bude sa novorođenom ćerkicom. Univerzum se posložio na sjajan način - istakao je Imaz.

Pepe Imas u Marbelji vodi akademiju "Ljubav i mir", a posle teniske karijere okrenuo se drugim stvarima poput ljubavi i zagrljaja, i mnogi smatraju da je on jedan od razloga za veliki pad u karijeri najboljeg srpskog sportiste.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak