Kristijan Bejl otkrio: Obožava jednu Srpkinju, ali se zbog nje odrekao majke

B92 05.12.2017 13:06
Kristijan Bejl otkrio: Obožava jednu Srpkinju, ali se zbog nje odrekao majke


Holivudski glumac Kristijan Bejl već 17 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila veru u ljubav i brak.Velški glumac godinama se zaklinjao da brak nije za njega i da se nikada neće oženiti, zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspeo.

"Nikad nisam planirao da se oženim. U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku", rekao je pre fatalnog susreta sa Sibi.

Ona je bila asistent Vinoni Rajder. Usledila je kratka romansa, a Sibi i Kristijan venčali su se tajno u Las Vegasu 2000. godine.

Kristijan Bejl otkrio: Obožava jednu Srpkinju, ali se zbog nje odrekao majke

Ipak, njegov izbor nimalo se nije svideo njegovoj majci i sestri, pa se glumčeva porodica često svađala.

Tek sada on je otkrio da sa njima više ne razgovara. Svađa je prerasla u incident, Bejl je iz hotelske sobe izbacio sestru i majku i odrekao ih se zbog svoje ljubavi.

"Moja supruga je neverovatno jaka žena. Ona je snažna i otresita, ne trpi gluposti i zato je volim'', izjavio je Bejl o svojoj supruzi.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak