Marina Tucaković otvorila dušu: Ta rana i bol ostaju za ceo život

Kurir 04.12.2017 23:17
Marina Tucaković otvorila dušu: Ta rana i bol ostaju za ceo život


Uoči devete godišnjice od smrti starijeg sina Miloša, čuvena autorka brojnih hitova otvara dušu za Glossy i kaže da se nikada neće pomiriti s najvećim gubitkom u životu.Ni posle devet godina od smrti starijeg sina Miloša Radulovića, čuveni tekstopisac Marina Tucaković ne može da se pomiri s činjenicom da ga je zauvek izgubila. Vlasnica brojnih muzičkih hitova u ispovesti za Glossy otkriva da utehu danas pronalazi u drugom sinu Milanu i poslu. Međutim, kako se bližila Miloševa godišnjica smrti 1. decembra, Marinu često obuzme tuga koju ponekad ne može da savlada. 

- Čovek se nekako stopi u svakodnevicu, odvuku ga misli na drugu stranu, ali i problemi koji su prisutni kod svih nas. Jednostavno, s vremenom otupi. Stalno doživljavam previranje emocija, nekad mi je normalno da idem na groblje, a nekad mi je mnogo teško. Majka nikad ne može da se pomiri s gubitkom, ta rana i bol ostaju za ceo život - kaže Marina, koja je našla način da nakon velike životne tragedije ipak nastavi dalje.

- Utehu, ako bih to mogla tako nazvati, pronalazim u porodici i poslu, ali Miloš mi je uvek u mislima. Od trenutka kad sam izgubila dete, više ne mogu iskreno ni da se smejem. Smejem se, ali ne od srca - dodaje ona, koja nikada nije izgubila volju za životom. 

Nije odustala od posla jer joj to pomaže da misli bar na tren okupira nečim drugim. 

- Non-stop mislim na njega. Ali čini mi se da su moje suze presušile još pre nego što se to desilo. Mada, moram priznati da sam u poslednje vreme postala plačljiva, valjda to ide s godinama. Ne mogu da kažem da plačem svakog dana, ali neprestano mislim na Miloša. Kako se bliži godišnjica, imam običaj da se zaključam u sobu i oplakujem ga. Tu je njegova slika, cveće koje donosimo... Kad negde putujemo, uvek kažemo: "Ide i Miloš s nama". Stalno ga pominjemo. Da mogu da vratim vreme, verovatno bih mnoge stvari promenila. Pre svega, bila bih stroža majka - ističe Marina, kojoj ljubav prema mlađem nasledniku pruža dodatnu snagu u životu. 

- Moj drugi sin Milan ne pokazuje svoju tugu, ali osećam da ga boli. Kad priča o Milošu, osećam u njegovom glasu da mu je teško - zaključuje Marina.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak