Beba Balašević: Da mama nije udarila u drvo, poginula bi

Alo 01.12.2017 16:13
Beba Balašević: Da mama nije udarila u drvo, poginula bi


Nakon što je Olivera Balašević danas doživela udes, njena ćerka za "Alo!" otkriva šta se zaista dogodiloSupruga Đorđa Balaševića, Olivera, danas je u Novom Sadu imala ozbiljnu saobraćajnu nezgodu.

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, vozač iz drugog automobila prešao je preko duple linije, a kako bi izbegla nesreću, Olivera je skrenula i udarila u drvo koje joj se našlo na putu.

Njena ćerka, Beba Balašević potvrdila nam je da je Olivera imala nesreću, i da su svi zahvalni što je sve prošlo bez ozbiljnijih posledica.

- Istina je da je mama imala nezgodu. Skrenula je sa puta, kako bi sačuvala život. Moram samo da kažem da su pojedini mediji objavili kako porodica Balašević ima službenog vozača, i da je on upravljao tim kolima, umesto moje majke. To nije istina i zaista je van svake pameti da se pišu takve stvari. Znači, mi nemamo službenog vozača, mama je upravljala kolima - kaže vidno potresena Beba za "Alo!".

Kako saznajemo, Olivera Balašević povredila je vrat i koleno prilikom udara u drvo. Na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak