Jedva izvukao živu glavu: Nišlija zverski pretučen u porodičnoj kući

Novosti 28.11.2017 20:20
Jedva izvukao živu glavu: Nišlija zverski pretučen u porodičnoj kući


Četvorica napadača za kojima traga niška policija, naneli su teške telesne povrede Zoranu Bojkoviću (39), u podrumu porodične kuće u niškom naselju Durlan, najverovatnije prilikom pokušaja pljačkeIncident se dogodio u ponedeljak nešto posle 21 sat, kada je Zoran, vraćajući se kući s posla, u podrumu kuće čuo galamu. Kada je prišao da vidi o čemu se radi njega su, kako tvrdi, četvorica muškaraca romske nacionalnosti sa cepanicama i motikom u ruci zaskočila i tukla do besvesti.

Sa teškim povredama glave, Bojković je prevezen u Klinički centar, a lekari Neurohirurške klinike posle višečasovnih napora uspeli su da ga spase sigurne smrtu, saznaju „Novosti“.

Prema rečima njegove sestre Milene, brata su u polusvesnom stanju pronašli pred vratima kuće nakon čega su pozvali Hitnu pomoć.

Jedva izvukao živu glavu: Nišlija zverski pretučen u porodičnoj kući

„Glava mu je bila sva krvava naročito u predelu lobanje i povremeno je gubio svest. Krajnjim naporima, posle pola sata u nesvesti dopuzao je do vrata. Kasnije mi je ispričao kako su ga četvorica Roma pretukla u podrumu. Bilo je to oko 21 sat kad se vraćao s posla i primetio neke šumove u podrumu. Jedva je živu glavu izvukao, a oni su pobegli“, kaže Zoranova sestra Milena Gocić.

Bojković je inače vlasnik prodavnice mobilnih telefona u centru Niša.

Slučaj je prpijavljen niškoj policiji i okarakterisan kao razbojnička krađa, a rasvetljavanje slučaja u toku.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak